۱- پیاز رو تفت بدید ۲ . سیر رو رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. ۳ . سبزی ماهی رو اضافه کنی و خوب سرخ کنید . ۴ با توجه به ذائقه تون یا از تمر هندی استفاده کنید یا رب انار. ۵ ادویه ، زردچوبه و فلفل هم فراموش نشه. نوش جان
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
بعد وقتی پیازها سبک و طلایی شد گوجه رنده شده و یه قاشق کوچک رب اضافه کرده خوب سرخ میکنیم وقتی پخت یه استکان اب اصافه کرده و با حرارت ملایم میگذاریم.جا بیفته یادم رفت به پیازها زردچوبه فلفل سیاه و قرمز اضافه میکنیم
یه روش دیگه پیاز رو تفت بدید ۲ . سیر رو اضافه کنید ۳ گوجه فرنگی رو میکس کنید و اضافه کنید اجازه بدید اب گوجه کم بشه میتونید فلفل دلمه هم کم اضافه کنید. ادویه نمک و زردچوبه و فلفل و اگه دوست داشتید چاشنی اب نارنج یا ابلیمو اضافه کنید.
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.