2821
2789
عنوان

عاشق شدین؟

205 بازدید | 42 پست

عاشق شدین؟ رسیدین؟

من اره ولی نرسیدم. قسمت هم نبودیم و ازدواج کرد اونم.

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

چقد مفیدو مختصر تعریف کردی عافرین😂🤝

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

عنوان رو خوندم ي لحضه فك كردم مهران مديري تاپيك زده😅😅😅😅

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشدم و نمیخوام حتی بشم

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

امضام تعریفشه کامل...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

آره

آره

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چقد مفیدو مختصر تعریف کردی عافرین😂🤝

😂❤

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

یه بار 🥲

البته اون از من بدش میومد

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
عنوان رو خوندم ي لحضه فك كردم مهران مديري تاپيك زده😅😅😅😅

😂😂😂😍😍ای خدا

نشدم و نمیخوام حتی بشم

چرا پسر بد  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

نمیدونم اسمش چیه 

ولی با اینکه بدی هاشو میدونم دوسش دارم

با اینکه خبلی اذیتم کرد دوسش دارم

با اینکه یک ماهه ک کات کردیم هنوز شبا خوابش میبینم

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  

دوست ندارم تجربه کنم :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
امضام تعریفشه کامل...

عزیزم😭❤ 

2823
2791
2779
2792