2789
عنوان

مهریه

233 بازدید | 16 پست

سلام قشنگا خوبین؟ 

یه مشورت میخام من سه هفته نامزد کردم بعد پیر کوچیکشون زودتر ازدواج کرده پسر بزرگ هم نامزد منه بعده تعین مهریه و نامزدی فهمیدم مهریه اون عروس بیشتره بااینکه برای من کمتر در نظر خواستن بنظرتون الان بحثشو پیش بکشم؟  باید برای منم مثه اون میخاستن نه اینکه کمتر

و اینم بگم فهمیدم پشت قباله اش نصف خونه بنامش زدن ولی من اصلا پشت قباله ندارم

توروخدا بگید چیکار کنم خیلی زورم میاد حس میکنم منو کمتر از اون دارن 

الان بگم پشت قباله منم خونه باید بزنی؟  

مهریه چی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه ب نامزدت بگو ک مهریه اونوقایم کردید اگ قبول کردب همون اندازه مهریه بزاراگ ن همون ۱۱۴ تا باقبال ...

بابام میگه نگو دیگه حرف مهریه تموم شده ولی پشت قباله رو منم میگم کوتاه نیام بهش بگم

اونم از یجا دیگه شنیدم بنامش خونه زدن

بابام میگه نگو دیگه حرف مهریه تموم شده ولی پشت قباله رو منم میگم کوتاه نیام بهش بگم اونم از یجا دیگ ...

کوتاه نیا اصلا بامهریه هیجادستت بندنیس قباله ب اسمت میخوره

ب نامزدت بگو منوبازی نده یجوری خرش کن

اره نصف به اون دادن نصف دیگشم برا من... واقعا توهین و بی احترامی به منه

من واقعااگ این مشکل برای من میش میومداصلاکوتاه نمیومدم اگ ازالان جدی نباشی سوارت میشن بدش کی تونامزدی مهریه حرفشومیزنن؟من ک موقع عقدکردگفتم

من واقعااگ این مشکل برای من میش میومداصلاکوتاه نمیومدم اگ ازالان جدی نباشی سوارت میشن بدش کی تونامزد ...

خواستکاری و نامزدیم تو یه شب شد الان بعده سه هفته فهمیوم چخبره خونه بنامش زدنو سکه هاش ۲۰۰تاس