2821
2789

من😁

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من😂علاوه بر اون صبووورم خیلی خیلی خییییلی

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
چه جوری به آرامش رسیدین

اینکه به خودم گفتم بعد ها که دستهام چروک و استخونام لرزون شد و از پنجره به دنیایی نگاه میکنم که به خاطر حرف مردمش کارایی که دوست داشتمو نکردم و الان هم توانش رو ندارم و اینکه در اون لحظه این زندگی منه که از دست رفته و همه ی اون مردم و با حرف هاشون فرصت لذت بردن از زندگی و جسارت رو ازم گرفته.باخودم گفتم اگه قراره به حرف مردم انقدری بها بدم که عمرمو به این صرف کنم که کارایی که دوست دارم رو ازشون چشم بپوشونم آیا همین مردم موقعی که من ناراحتم و یا غم بزرگی دارم هم به غم و ناراحتیم بها میدن؟یا که نه توی خونشون روی کاناپه نشستن و همچنان مشغول بذله گویی ان....

بیخیال بقیه.هرطور میخوای زندگی کن که وقتی پوستت چروک شد به اتلاف روزهای جوونیت غم نخوری🙂

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
اونایی ک خونسردین وقتی به مشکلی میخورین ک بر طرف نمیشه چیکلرش میکنین؟؟

رهاش میکنم.میگم اگه به خیر من بود به سمتم میومد لابد خدا برام نمیخوادش.

چون به شدت به این جمله که آنچه که به خیر توست از کنارت نخواهد گذشت اعتقاد دارم

رهاش میکنم.میگم اگه به خیر من بود به سمتم میومد لابد خدا برام نمیخوادش. چون به شدت به این جمله که آ ...

درمورد مشکلات کوچیک و عادی حرف نمیزنم 

ینی اگ یکی مثللاااا بیاد آبروتو ببره میگه حتما خدا خواسته؟

درمورد مشکلات کوچیک و عادی حرف نمیزنم  ینی اگ یکی مثللاااا بیاد آبروتو ببره میگه حتما خدا خواس ...

آبرویی که چندین ساله جمع شده به یکباره نمیره.

شما همون آبرو و متانت خودت رو حفظ کن چون اگه در جواب اون شخص رفتاری نشون بدی خودش تاییدی میشه به حرفهای اون شخص.

بی اعتنایی کافیه.کسایی که شما رو میشناسن و در زندگیتون تاثیر دارن مثل خانواده و دوست حتما رفتار و عمل شمارو دیدن و اون رو مبنا قرار میدن نه حرفی که نه با چشم خودشون دیدن و نه باگوش خودشون شنیدن کسی هم که بدون اثبات میپذیره در واقع حرف دلش رو زده و چیزی که دوست داره بشنوه رو شنیده.از همه آدمایی که به حرف و رفتارت اعتماد ندارن فاصله بگیر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز