2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منکع از دست مادرشوهرم دیوونه شدم😢😢

درست میشه ان شالله.هیچ ظلمی پایدار نیست.بالاخره اونم پیر میشه و خودت هم با تجربه تر میشی .هم تحمل تو بالاتر می‌ره و هم اذیت های اون کمتر میشه.خدا بزرگه

درست میشه ان شالله.هیچ ظلمی پایدار نیست.بالاخره اونم پیر میشه و خودت هم با تجربه تر میشی .هم تحمل تو ...

مادرشوهر من بدترشده بهتر نشده من تا همین دوسال پیش هیچی نمیگفتم.ایناهم از خداخواستن بمن میگ بچه ها مال تو نیستن. سرسفره بودیم یهو قاط زد اومد بالا گفت چیه فکر کردی بچهمال توعه من حیرووون نگاهش کردم گف اونی که کنارت نشسته بچه منه اونی هم که تو بغلته مال منه حواست باشه😦😦😦

مادرشوهر من بدترشده بهتر نشده من تا همین دوسال پیش هیچی نمیگفتم.ایناهم از خداخواستن بمن میگ بچه ها م ...

بزار بگه.دنیا هم جمع بشن نمیتونن منکر مادری تو بشن.محلش نزار.اصلا انگار نمیبینی و نمی‌شنوی.بزار بگه.خدا اون لحظه صداش رو می‌شنوه مطمین باش کمکت می‌کنه.مادر شوهر منم یه روز می‌گفت بچه ها رو ازت میگیرم و تو باید بری.الان طوری شده هر لحظه دعا می‌کنه که خدایا عروسمو واسه نوه هام حفظ کن.بچه بی مادر تو دنیا ارزشی نداره. همونی که یه روز نفرینم میکرد بمیرم الان دعا می‌کنه برای سلامتیم. فقط ظلم نکن.بی احترامی نکن.بگو خدایا من بخاطر تو به بزرگترم بی احترامی نمیکنم تو فقط کمکم کن.من بجز تو پناهی ندارم.خداشاهده خدا از جایی که فکرشو هم نمیکنی جوری کمکت می‌کنه که خودتم باورت نمیشه.فقط همیشه خدا رو در نظر داشته باش

خیلی دلم نمیخواد برم ولی اگ برم 5 سالع ایندم عالی میشه منم ب امید اینده قبول کردم ننش بد نیس

هرچقدر هم خوب باشه روزگاران سیاهه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بزار بگه.دنیا هم جمع بشن نمیتونن منکر مادری تو بشن.محلش نزار.اصلا انگار نمیبینی و نمی‌شنوی.بزار بگه. ...

میدونی بدی شوهرمن اینکه خیلی حرف گوش کنه اگه بگه مامانم گفته ماست سیاهه همونه. منک چیزی نمیگم سپردمشون ب خدا. از تهمتایی که بمن زدن از کارایی ک کردن زندگیم بهم بخوره