😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
معلوم نیست ی عده عقده ای گزارش میزنن یا نینیار میترکونه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
یکیشو داشتم میخوندم فک میکردم که داستان واقعیه بغض کرده بودم
بعد فهمیدم رمانه خورد تو ذوقم دیگه نرفتم تو تاپینک هاش
😂میدونم ربطی نداشت یادم افتاد اعصابم خراب شد
اگ غلط املایی داشتم ببخشید مال اینه که تند تند تایپ میکنم 🤭❤این فقط یه روز بده نه یه زندگی بد زندگی شادی رو براتون آرزو مندم . برام دعا کنید آرزو های زیادی دارم که باید برسم به همشون بهم بگین منم براتون دعا کنم همتونو دوست دارم و به چشم رفیقای خودم نگاهتون میکنم تا زمانی که بی احترامی نبینم چون رفیقای من همشون شاد و شنگول و با ادب و منطقی و باشعورن🤤🤍ماچ به کلتون خوبای من
بخاطر ده نفر عقده ای یه داستان خیلی جالبو همه سایت نمیتونن بخونن
من واقعا عصبی شدم وسط داستان بودم ترکید
این همه آدم امشب تگتون کردیم اندازه اون ده نفر نیستیم ینی