2777
2789
عنوان

جوش صورت

1182 بازدید | 14 پست

من جوش زدم بعد یه نفر بهم گفت کرم زینک بزن خیلی ها نتیجه گرفتن 

منم زدم و چشمتون روز بد نبینه بغل همون جوشها چندتا دیگه دراومد 

جدیدا جوش روی چانه میزنم. علت چیه 

و چی کار کنم جوشام خشک بشه. و اینم بگم محلول اریترومایسین میزنم. آبلیمو زدین خوب بوده؟؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم پماد زینک چربه و برای التهاب افتاب سوختگی و اگزما..به کار میره وقتی استفاده میکنی جوش گنده هم در میاد حتی  

جوش رو چونه علتش تغذیه و چربی پوسته

جوش زیر چونه علتش هورمونیه 

اب لیمو اسیدیه نزن ب پوستت

من ژل کلیندامایسین میزنم خوبه

ژل بهتره یا محلول؟؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
عزیزم پماد زینک چربه و برای التهاب افتاب سوختگی و اگزما..به کار میره وقتی استفاده میکنی جوش گنده هم ...

درسته. چون آب لیمو اسدیه به نظرت برای خشک شدن جوش خوب نیست؟؟ 

من محلولش ندیدم تا حالا ژلش بعضی مارکاش خوبه بعضیا بد

ممنون از راهنماییت❤️

اینو کسی بهت میگه که 10 ساله درگیر جوش بوده  پماد ترتینوئین 5 درصد بگیر     شبا قبل خواب  صورتتو بشور تمیز با حوله آروم خشک کن   بزن رو جوش     دور از چشم و بینی    صبح هم بیدار شدی  با  اب سرد بشور        بعد 15 روز میبینی 

درضمن  اولش تا چند روز   یکم پوست پوست میشه  صورتت   بعدش دیگه نمیشه     خیلییییییییی عالیه    قیمتش هم 10 تومن    موفق باشی 

💛🧡💚❤️خداجونم شکرت به هزارویک دلیل💛🧡💚❤ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
اینو کسی بهت میگه که 10 ساله درگیر جوش بوده  پماد ترتینوئین 5 درصد بگیر     شبا قبل خ ...

ممنون گلم😍❤️

عزیزم آبلیمو اصلا اصلا خوب نیس و یه باور اشتباهه که جوش رو درمان میکنه 

محلول اریترومایسین هم به صورت مقطعی جوابگوعه و باعث فقط رفع جوش میشه و از جوش زدن جلوگیری نمیکنه

شما باید یه روتین پوستی مناسب نوع پوستتون داشته باشین تا هم جوش هارو درمان کنین هم از زدن جوش جلوگیری بشه

عزیزم آبلیمو اصلا اصلا خوب نیس و یه باور اشتباهه که جوش رو درمان میکنه  محلول اریترومایسین هم ...

میتونید درباره روتین پوستی توضیح بدین و شامل چه چیزی میشه؟؟ 

دکتر پوست هم رفتم فقط محلول و یک صابون مخصوص جوش دادو گفت جوش از سنته

میدونی از بس خرج صورت و جوشم کردم دیگه خسته شدم داروی پوستی بخرم و اثری نداشته باشه