ذخیره ات جای نگرانی نداره. با زیر یک و زیر 0.5 هم باردار شدن... فقط زودتر اقدام کن. هیچ دوره ای رو از دست نده.
عصری با کسی صحبت کردم که ذخیره اش 0.4 بود طبیعی باردار شد.
حیف چشمات که برای این موضوع گریه کنی...
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
اخه مجبورم آی وی اف کنم چون همسرم مشکل داره...اخه چرا انقدر کمه😢
کم نیست. خوبه. یعنی ای یو ای جواب نمیده واستون؟
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
برو در پناه خدا. خیالت راحت از بابت ذخیره راحت. به خدای محمد مسپارمت... ان شاءالله اولین انتقال دلت جوونه بزنه با اولاد سالم و صالح... هر جنسیتی که میخوای... با خیر و صلاح و عافیت