2777
2789

ذخیره ات جای نگرانی نداره. با زیر یک و زیر 0.5 هم باردار شدن... فقط زودتر اقدام کن. هیچ دوره ای رو از دست نده. 

عصری با کسی صحبت کردم که ذخیره اش 0.4 بود طبیعی باردار شد. 

حیف چشمات که برای این موضوع گریه کنی... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ذخیره ات جای نگرانی نداره. با زیر یک و زیر 0.5 هم باردار شدن... فقط زودتر اقدام کن. هیچ دوره ای رو ا ...

اخه مجبورم آی وی اف کنم چون همسرم مشکل داره...اخه چرا انقدر کمه😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه مجبورم آی وی اف کنم چون همسرم مشکل داره...اخه چرا انقدر کمه😢

کم نیست. خوبه. یعنی ای یو ای جواب نمیده واستون؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نه جواب نمیده دکترمم ۲۲تیر وقت داده برم پیشش

برو در پناه خدا. خیالت راحت از بابت ذخیره راحت. به خدای محمد مسپارمت... ان شاءالله اولین انتقال دلت جوونه بزنه با اولاد سالم و صالح... هر جنسیتی که میخوای... با خیر و صلاح و عافیت

ممنونم عزیزم چقدر مهربونی برام دعاکن

چشم

نگران نباش