2777
2789
عنوان

بچه ی سر راهی

430 بازدید | 20 پست

سلام

دوستان این بچه رو دیدید انداختنش سطل اشغال؟

بچه های از این دست زیاد هستن متاسفانه

واقعا برام سوالع

اینا بچه از راه حرامن؟

بعد اگر اینشکلیه این بچه ها چجوری زندگی میکنن؟

حالشون از خودشون بد نمیشه؟

نمیدونم چرا حس میکنم اینجور بچه ها هیچ وقت نمیتونن درست زندگی کنن...

چه گناهی کردن که وضعشون شده این  

بیاید همگی یه صلوات بفرستیم به این نیت که دیگه همچین بچه هایی تو جامعه نباشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ب بچه کلمه حرومزاده نمیدم چون پاکن و خدا خواسته ک اومده

کسی ریپ نزنه اعصاب ندارم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

هیچکس نمیدونه این بچه ها چرا اینجوری ان جز خدا...

خیلی ازبچه های بهزیستی و شیرخوارگاهها الان پزشکاو دانشمندان این کشورن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

خب فکرت اشتباهه

شاید از راه حرام باشه ولی خودش ک  بد نیس

استادم یه بچه زنا رفته بود پیشش و اون ی حرف خوب زده بود بهش... گفته بود ببین چقدر ب دنیا اومدن تو واجب بوده برای دنیا ک دیگه روش ب دنیا اومدنت مهم نبوده. مهم اینه ک باید میبودی حتی شده با حرام

ببین مادره بچشو میخواست چون اگ نمیخواست همون اول سقط میکرد  به احتمال زیاد پدری، شوهری چیزی ای ...

مادرش معتاد بوده. مشخص شده بچه هم اعتیاد داشته و هم ایدز. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

این همه تو خارج بچه میاد دنیا بدون عقد اسلامی و ازدواج خودشون،حرامن؟؟؟؟تو روخدا از این تفکرات بیاید بیرون

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
خب فکرت اشتباهه شاید از راه حرام باشه ولی خودش ک  بد نیس استادم یه بچه زنا رفته بود پیشش و او ...

واقعا چه حرفه درستی  

راست میگید

من اشتباه فکر میکنم

اینا گناهی ندارن

از دلسوزی گفتم نکنه به جایی برسن که از خودشون بدشون بیاد