2777
2789
عنوان

دلیل سینگلیم 🥺💔🥲😒😑

262 بازدید | 19 پست

راستش از اولم سینگل بودم . از زمانی که بچه ها تو مدرسه از رلاشون حرف میزدن ! خب دلیلم زیاد داشت . کمبود اعتماد به نفس ، پول نداشتن ، ارتباطات اجتماعی کم و شایدم بی عرضگی . حالام که بزرگ و ۲۰ ساله شدم حوصله م ندارم برم جایی  ، و هنوزم سینگلم طوری که همه بچه های کوچیکتر از خودم مسخرم میکنن 😒😒😒😒😒😑😑😑😑 خیلی بده . به بی عرضگیم میخندن . ازدواج عرضه میخاد ؟ باید چیکار کنم ؟ ما خانوادمون کلا اصلا اهل گردش و رفت و آمد نیستیم همش ته خونه ایم 😑😑😑😒😒😒با یه پدر خیلی خسیس. روز به روزم بیشتر تو خونه میمونم . حس میکنم تا ابد میمونم و آخر تو ۴۰ سالگی میام اینجا مینویسم 🥲🥲🥲🥺🥺🥺پ.ن : بخدا هیچی دست من نیست ! خسیسی بابام ، هیچکس و نداشتن ، بیرون نرفتن 🥺💔تو این محله کوفتیمونم زیاد کلاس رفتم الان نیاید بگید..دانشگاهم دخترونس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 25 سالمه و تا حالا دوس پسر نداشتم ب نظرم دوس پسر نداشتن بی عرضگی نیس

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

باید به خودت بنازی که سینگلی دختر هرچی دست نیافتنی تر خاص تر

معنی جمله تو نفهمیدم . پس اونا که فرت و فرت براشون کادو میخرن و خرج میشه واسشون چی ؟ دست یافتنی بودن 

حالا نفهمیدم رل میخای یاشوهر؟؟؟رل که اینستاگرام زیاده..شوهرم تا وقتش نرسه و قسمتت نباشع نمیکنی

مگه باید با یکی دوست بشم و یه ماه نشده برم ؟؟؟من خانوادم جوری نیست که هرروز و شب برم قرار بزارم مگه اینکه شوهر کنم 

معنی جمله تو نفهمیدم . پس اونا که فرت و فرت براشون کادو میخرن و خرج میشه واسشون چی ؟ دست یافتنی بودن ...

اونا دیگه از شانسشونه

ولی اینکه تا این سن پاک موندی خیلی خوبه

انشاالله سفید بخت بشی

نرهای به ظاهر محترم سایت بارها گفتم درخواست دوستی نفرستید باسپاس.