2777
2789
عنوان

با ۴۰ میلیون پول

667 بازدید | 56 پست

سلام خانما 

اگ ۴۰ میلیون پول داشتین باهاش چیکار میکردین 

میشه بهم کمک کنید که باهاش چه کاری انجام بدم  ک توخونه بیکار نباشم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

من ۳۰ تومن داشتم دو هفته پیش دادم شوهرم ماشینش رو سرویس کامل کرد با صافکاری و نقاشی کارت خالی رو بهم پس داد

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته به محل زندگیت یه هنر یا مهارت یاد بگیر با یک چهارمش  یه بخش دیگشم برای مواد و وسایل مورد نیازت کنار بگذار کارتو شروع کن 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

من ۳۰ تومن داشتم دو هفته پیش دادم شوهرم ماشینش رو سرویس کامل کرد با صافکاری و نقاشی کارت خالی رو بهم ...

بزرگترین اشتباه رو کردید. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
۵ تومنشو جنس بیار بعد اگه دیدی خوبه فروش داره بیشتر بیار   بقیه رو هم پس انداز کن

مثلا چی بیارم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
من یه لاین آرایشگری رفتم با یک دهم این پول و الان درآمد زایی میکنم  اگه پول شما رو داشتم یه لا ...

به ارایشگری علاقه ندارم راستش استعدادشم ندارم