2777
2789
عنوان

جوش صورت لطفاااااا بیاین😭

92 بازدید | 12 پست

برای جوشاتون چیکار کردین ک جواب داده؟؟؟؟

از ۱۳ سالگی تا همین الاااان ک ۲۱ سالمه همش به سرررره دارم جوش میزنم راکوتانم خوردم باز برگشت مشکل هورمونی ام ندارم دگ خستههههه شدم توروخدا کمک کنید اگه چیزی میدونین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغذیه تو باید درست کنی عزیزم  برو از طب سنتی کمک بگیر

دم پریودم و دو هفته بعد پریودم افتضااااح میشه

قشنگ مشخصه هرچی هس زیر سر این پریود کوفتیه😭

ولی دگ نمیدونم چ خاکی بریزم سرم کنترل سه

عزیزدلم باید روتین پوستی مخصوص پوست خودتون رو داشته باشین تا هم جوش ها درمان بشه و هم از جوش زدن جلوگیری بشه

اگه دوست داشتین بیایین دایرکت اینستام تا بهتون کامل و رایگان مشاوره بدم

Pania.onlineshop

یا درخواست دوستیمو قبول کن شماره واتساپ بدم عزیزم  

کوفتی چیه دختر، قدردان رحمت باش که اگر نبود سالم نبودی 

میدونم ناشکری میکنم ولی بخدا خسته شدم از دسته جوشام کلی اعتماد به نفسمو ازم گرفته حالمو بد کرده

میدونم ناشکری میکنم ولی بخدا خسته شدم از دسته جوشام کلی اعتماد به نفسمو ازم گرفته حالمو بد کرده

حالت خوب باشه عزیزم، صورت منم همممممیشششه جوش داشته، باهاش کنار اومدم و حالم خوب خوبه، اصراری به خوب شدنشان هم ندارم، زندگی مو دارم می کنم ، کسی هم چیزی بگه میگم ناراحتی صورتم رو نگاه نکن😂

سلام گلم. من راه حلش بلدم واتساپ پیام بده 09339706969. مشاوره تخصصی داریم بامحصولات عالی وبرندنانووگیاهی قیمتشم نسبت به کاراییش وحجمش عالیه وارزشش رو داره . اصلاازاین شوینده هاازترس جوشات استفاده نکن پوستت بعدیک مدت میشه یه پوست نازوحساس ومستعدانواع بیماریهای پوستی

2790
2778
2791
2779
2792