2777
2789
عنوان

زایمان سزارین

152 بازدید | 23 پست

دوستان توروخدابیاین عصابم خیلی خورده من امروزتاریخ سزارینم افتاده۱۳

مادرشوهرم فهمیده میگه ۱۳روزش نحسه بندازین اینوراونور

آخه چه ربطی داره یعنی هیچ بچه ای ۱۳هم بدنیانیومده؟؟؟

مثلاخوشحال بودماانقدناراحت شدم که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خودم هم دخترم روز سیزده به دنیا اومدیم به مادرشوهرت بگو امام علی سیزده رجب به دنیااومده

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بگو افتخار هم باید بکنی حضرت علی هم 13رجب بدنیا اومد اینا یه مشت خرافات چرت و پرته

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اسکله

امام علی هم ۱۳رجب متولد شدن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

وا چه ربطی داره اگه نحس بود که امام علی روز ۱۳ رجب به دنیا نمیومد

اینا همشون خرافاته عزیزم سعی کن مادرشوهرتو قانع کنی و روز موعد به دنیاش بیاری

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

قدیمیا اعتقاداتی دارن که عوض نمی شه دیگه. باید از این گوش بگیری از اون یکی درکنی. درگیر حرفاش نشو.  خودتم می دونی درست نیست. سیزده عدد خیلی خوبیه. روز خوبی هم هست. تو فامیلم سه نفر سیزدهم به دنیا اومدن. آدمای خیلی خوب و سالم و خوشبختی هستن. اصلا نگران این چیزا نباش. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!