2777
2789
عنوان

خیانت....😭

190 بازدید | 13 پست

سلام....

حالم خوب نیست....

شوهرم تو فضای مجازی بهم خیانت میکنه...

الان دیدم بهم ریختم کلا..

واقعا باید چجوری رفتار کرد.کاش منم میتونستم مثل خودش رفتار کنم

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری لازم نیست بکنی تلاش کن یجوری بشی ک ازینکه یکی دیگع را انتخاب کرده ناراحت و پشیمون بشه

من کامل ترین زنم براش .خودش اینو هرروز میگه..ولی انگار دلش میخاد ...با کسایی دیگم باشه

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

اینجا اگر مردی خیانت نکنه ما نگران میشیم و بهش گیر میدیم خیانت که دیگه عادی شده😑 

امیدوارم دوستان راه حلی داشته باشن که کمک کنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
کمکم کنید  اگه فامیلتون تو خیابون خودشو اونطرف کرد از قصد  و خیلی ضایع که بهتون سلام نکن ...

اینایی که تو خیابون آشنا می بینند روشون می کنند اونطرف یعنی ندیدمت یه درصد هم احتمال بدن طرف زودتر دیدشون😁

اینایی که تو خیابون آشنا می بینند روشون می کنند اونطرف یعنی ندیدمت یه درصد هم احتمال بدن طرف زودتر د ...

اصلا من ندیدمش یهو ظاهر شد جلوم کله اش رو چرخوند من گفتم این کی بود برگشتم دیدم فلانی بود ...من اصلا هیچوقت سلام نمیکردم بهش که فک کرده چ خبره

�امضای #خوبیام زیر تمام بی معرفتیاتون�
من کامل ترین زنم براش .خودش اینو هرروز میگه..ولی انگار دلش میخاد ...با کسایی دیگم باشه

مشکل از تو نیس همه مردا خارش درونی دارن جذاب ترین هم ک باشی باز دوس دارن یکم بلاسن با اینو اون .این بهم ثابت شده انقد ک مرد متاهل دیدم پیشنهاد دوستی داده از همکارا همشون لاشی ان 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁