2777
2789
عنوان

کیست مغز جنین

3293 بازدید | 9 پست

سلام خانوما هفته پیش سونو انومالی رفتم 17هفته 4روزم بود همه چی نرمال بود جز اینکه تو بطن مغزی سمت راست ی کیست 3میلیمتر هست دکتر گفت نگران نباش ی ماه دیگه بیا سونو خودش جذب میشه خیلی ناراحتم کسی تجربه داره توروخدا بیایدغربالگری اولمم مشکلی نداشت ایندفه هم ریسک آنتی رو 2/2زده 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش عزیزم. این کیستا خود ب خود جذب میشن. ایشالله بچت صحیح و سالم بدنیا میاد.

بنظرت ممکنه روی مغزش تاثیر بذاره آخه عدد آنتی م از آنتی اول بالاتره اینقد گریه کردم آخه بچه اولمه بعد دوسال اقدام کلی هم واسش سیسمونی گرفتم تا نگاه میکنم لباساش گریه م میگیره😢

نه عزیزم طوری نمیشه. خیالت راحت. استرس واست سمه. تازه بودن کسایی که اب دور مغز زیاد بوده و دکتر نا امیدشون کرده بوده، ولی بچه سالم بدنیا اومده. داخل همین نی نی سایت بیش از سی چهل نفر اینجور بودن و کیست ها جذب شده بوده. بچشونم سالم بدنیا اومده. 

انتی هر ماه بچه با ماه قبلیش عددش فرق داره. بسته به سن جنین انتی هم عوض میشه. 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت💕❤️

توی سونو ۱۸ هفته منم دوتا کیست دو طرفه دیده شده ۵ و ۶ میلیمتر. من فرداش رفتم آزمایش سل فری دادم برای اطمینان. هنوز جوابش نبومده ولی مطمئنم بچم سالمه چون بقیه چیزاش خوب و سالمه و طبق سرچی که کردم این کیست ها بی خطر هستم و توی دو درصد از جنین ها وجود دارن و خود به خود جذب میشن شما هم نگران نباش توکل بر خدا انشالله نی نی هامون سالم به دنیا میان