2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چیز خیلی بیخود اینجوری کرد میخام چیکار همچین ادمیو اخخ

منم نمیگم که کاری داشته باش بزار بیاد بعد خرابش کن😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
اسکرین شات فرستادم بعد اون هیچی نگفت ی ساعت بعد بلاک کرد 

به نظرم یه جوری باهم ارتباط بگیرین و حرف های هم رو بشنوین از سر لجبازی کاری نکنین. هم به قضیه خوشبینانه نگاه کن و هم بدبینانه. درسته نمیشه توجیه کرد اما اگر هم قرار بر اتمام رابطس، حرف های هم رو بشنوین چون یکم بگذره آدم ذهنش پر از چرا میشه

به نظرم یه جوری باهم ارتباط بگیرین و حرف های هم رو بشنوین از سر لجبازی کاری نکنین. هم به قضیه خوشبین ...

حرفت درسته ولی آدمی ک خیلی راحت ول میکنه بلاک میکنه معلوم نیس تو زندگی باهاش دعوا کنی از خونه میزنه بیرون چون قرار بود شهریور بیاد خواستگاری 

لیاقت خراب کردن نداره ۴ساعت شد هنوز از بلاکی درنیاورده

وای برا من جوون میده خراب کردن😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

به نظر این پیام دادن و بلاک و اینا صورت مسئالست!
ویژگیهای اخلاقی منفی که دارین و همدیگرو آزار میده کنار هم بزارین و برای تعدیل و تقویتش تلاش کنین، پیش قدم بشین و رابطه رو یکنواخت نکنین. جدایی از یه رابطه خیلی ساده تره تا ساختنش!