2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الان دغدغه شما سایز سینه خواهرته؟

والا

تازه بیچاره کلا ۶۵ه انگار چقدره ک گفته بزرگ تر از این😐

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
در حال حاضر بله ؛ چطور؟:/

چرا؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

هنوز داره بدنش رشد ميكنه ، بستگي به جثه اش هم داره ديگه خودش لاغر چاقه حالا چرا به اين موضوع فكر ميكني 😒😒

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بعضی از لباسایی که میپوشه به تنش نمیاد . میخوام بدونم ببینم بزرگتر که میشه سایزش بیشتر میشه یا نه

خب سوتين اسفنجي بزنه 😐😐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

به ژن مادربستگی داره و سینه توده چربیه

امکان بزرگ شدن هست و هم نیست برای من که نشد

ولی هرچیزی که هست نگولباس توتنت خوب نیست زشته یاهیکلن اینطوره هرچی گفت بگو نه قشنگه و واقعاهم قشنگه بازیگرای هالیوود رومیبینی جدیدا هیکل لاغر و فیت دارن و سینه وباسنشون زیادبزرگ نیست کوچیکه

واسه هر نوع بدنی یه لباس مخصوص هست

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍