2777
2789
عنوان

غذای نونی

132 بازدید | 12 پست

خانم ها تو این گرانی 

غذای نونی چی پیشنهاد میدهید 

من دخترم دوسال و نیم هست زیاد نان نمیخورد برنج تایلندی دانه ریز دارم هرروز کمی واسش دمی گوجه میپزم

اگر پیشنهاد دارید بدید ممنونم از شما

کاربری مشترک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوکو سبزی ‌ کوکو سیب زمینی . کوکو عدسی . کوکو بادمجون . کوکو لوبیا سبز .

فلافل . کشک بادمجون . 

غذاهای با برنج بدون گوشت هم بزن نت . کلی میاد . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه دوتیکه بال 

سیب زمینی 

یه تیکه هویج 

پیازدوتیکه سیر 

نصف پیاله برنج 

اول سیرو پیازو بزار یکم تفت بخوره بعد گوشتو اضافه کن قشنگ سرخ شد سیبو هویجو بنداز یکم لعاب داد برنجو با سه لیوان اب بزار تو زود پز بپزه 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

خواهرم یک چیزی هست توی شهرهای جنوبی کشور به اسم للک میشه جای برنج یا قاطی با برنج درست کرد خیلی هم مقوی هست بزنید توی اینترنت عکسش میاد حدود کیلو ۱۵ هزار تومنه ،از خرده برنج هم میتونید استفاده کنید

خواهرم یک چیزی هست توی شهرهای جنوبی کشور به اسم للک میشه جای برنج یا قاطی با برنج درست کرد خیلی هم م ...

عزیزم من خوزستانی هستم نشنیدم تا حالا اصلا 

ممنونم حالا تونستم میپرسم

کاربری مشترک
عزیزم من خوزستانی هستم نشنیدم تا حالا اصلا  ممنونم حالا تونستم میپرسم

عزیزم قدیمیا خیلی استفاده میکردن رفتید بازار بپرسید جاهایی که برنج و حبوبات و .. دارند میفروشند