2777
2789

حالا مذهبی هم نباشیم انسان هستیم و میدونیم انسانس نیست . گزارش بده که زیادتر نشن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم دکتر کارتو کشیدم رسیدو گرفتم چشمهام 4 تا شد 

دستگاه پوز برا سبزی فروشی بود😂😂😂😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

مالیات کجا باید بره،؟بیت المال .بیت المال برای کیه ؟برای مردم این مملکت. ولی مالیات کجامیره؟توجیب دولت .دولت کجا خرج میکنه؟برای سلاح های نظامی .مردم یمن و سوریه 

یه حساب ساده و منطقی هرمی تواین مملکت داره زندگی می‌کنه این ومیدونه ولی بازم نظر خودت مهمه

من رفتم دکتر کارتو کشیدم رسیدو گرفتم چشمهام 4 تا شد  دستگاه پوز برا سبزی فروشی بود😂😂😂😂

خخخخ.زنگ میزنم چند بار نوبت بگیرم میگن پول نقدی بیار .هزینه فریز رحم ۶۰۰ دستی گرفت.یا منشی تو مطب شماره کارت خودشو میده میگه به این انتقال بده

🔍 *برخی ازخواص و فضیلت بی نظیرسوره حشر*

«دارای ۲۴ آیه است، در مدینه نازل شده و در جزء ۲۸ قرآن قرار دارد»

روایاتی از حضرت محمد(ص) :

📕هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوهها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و امرزش می کنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود.

هر کس سه آیه پایانی سوره حشر را قرائت کند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد.

📗امنیت یابی و آسایش از خواص قرائت و کتابت این سوره عظیم الشأن است.

و همچنین هر کس سوره حشر را در شب جمعه قرائت نماید تا صبح از انواع بلاها در امان خواهد بود.

📙هرگاه این سوره را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است.

همچنین اگر: هنگام قرائت سه آیه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند  و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.

📓هر گاه می خواهی به رختخواب بروی سوره حشر را قرائت کن و اگر مردی شهید محسوب می شوی.

📕یاعلی، هر شب سوره ی حشر را بخوان تا خداوند شرّ دنیا و آخرت را از تو باز بدارد.

📗اسم اعظم خدا در شش آیه آخر سوره حشر است.

و هر کس آیات آخر سوره حشر را در شب و روز بخواند و در آن روز یا همان شب بمیرد بهشت بر او واجب می شود.

📘امام صادق(ع) در روایتی فرمودند:

هر کس سوره حشر را بنویسد، آن را با آب پاک بشوید و بیاشامد، حافظه ای قوی و هوشی سرشار نصیب او خواهد شد.

گزارش دادم ولی عداب وجدان گرفتم.

تو چرا . اون خلاف کرده . خودشم باید پاسخ گو باشه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد