2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه اما زیاد نخور چاق میشی

منم فک میکردم چون ویار دارم هیچی نمی‌خورم بچم ضعیفه اما اون خداروشکر عالی بود فک نکنی اگه زیاد بخوری همه میره واسه بچت خودت چاق میشی از دکترت واسه تغذیه کمک بگیر

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
طبیعیه اما زیاد نخور چاق میشی منم فک میکردم چون ویار دارم هیچی نمی‌خورم بچم ضعیفه اما اون خداروشکر ...

نه خودمم چاق نشدم هنوز 

ولی همیشه دل ضعفه دارم

گشنم میشه شدید

نه خودمم چاق نشدم هنوز  ولی همیشه دل ضعفه دارم گشنم میشه شدید

شاید خدایی نکرده دیابت بارداری گرفتی

حتما تا مرکز بهداشت برو

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 

سلام عزیزم خوبی ببین گلم اگر وقتی غذا میخوری کاملا سیر میشی اون حس کاریه دیگه و فقط به لیوان پر آب بخور بعد ده دقیقه کاملا احساس سیری می‌کنی چون اینجوری بی نهایت اضافه وزن میگیری که خیلی خطر داره برات

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

سلام عزیزم خوبی ببین گلم اگر وقتی غذا میخوری کاملا سیر میشی اون حس کاریه دیگه و فقط به لیوان پر آب ب ...

سلام گلم 

آره غذا که میخورم سیر میشم 

ولی چند دقیقه بعد گرسنم میشه که مثلا اگه یه دونه بادومم بخورم گرسنگیم رفع میشه ولی دل ضعفه میگیرم 

فکر کنم میشه گرسنگی کاذب 

سلام گلم  آره غذا که میخورم سیر میشم  ولی چند دقیقه بعد گرسنم میشه که مثلا اگه یه دونه ب ...

آره گلم همش کاذبه امتحان کن یه لیوان پر آب بخور حتما نتیجه میبینی گلم بچه اولته منم باردارم بچه سوم

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم