2777
2789

چ قشنگ

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد شوهر احمق من چون شدم ۷۲کیلو جلوی زن دوستش برگشت بهم گفت چرا این ۵۷ کیلوعه تو ۷۲؟؟  یه هفتس ...

غذا نپز بگو من ک چاقم نمیخورم تو هم ی فکیری به حال خودت بکن هرچی خواستی بخور 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

پسرای الان بیشتر قیافه مهمه براشون...یارو دیدم اول دوسش داشته بخاطر قیافش بعد ک تصادف کرده ترکش کرده

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

غذا نپز بگو من ک چاقم نمیخورم تو هم ی فکیری به حال خودت بکن هرچی خواستی بخور 

همون شب بهش گفتم دیگه هیچی نمی‌خورم 

گفت بخاطر خوردن نیست،چون تا ده صبح مثل سگ میخوابی چاق شدی!!بقیه زود بیدار میشن

موندم از کجا می‌دونه زنای مردم ساعت چند بیدار میشن

پسرای الان بیشتر قیافه مهمه براشون...یارو دیدم اول دوسش داشته بخاطر قیافش بعد ک تصادف کرده ترکش کرده

همیشه همین جور بوده حالا بینشان یکی دونفریدپیدا میشه ک قیافه مهم نباشه الان و قدیم فرق نداره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
همون شب بهش گفتم دیگه هیچی نمی‌خورم  گفت بخاطر خوردن نیست،چون تا ده صبح مثل سگ میخوابی چاق شدی ...

میزدی تو دهنشا حالا خودش خیلی خوبه مگ ؟

میزدی تو دهنشا حالا خودش خیلی خوبه مگ ؟

خوپش ۱۷۰قدشه وزنش ۶۷ 

بخدا هیچوقت مقایسه نکردمش با کسی 

ولی بدجور منو خورد کرد جلوی اون زن،اونم زدزیرخنده 

اصلا تو مغزم نمیره کارش  

خیلی سنگینه برام 

یه هفتست همش اون لحظه تو ذهنمه

دقیقا ! اول قیافه مد نظر همه شونه 

کوچیک ترین ایرادی تو پوست و مو و وزنت پیش بیاد سریع یه چی بهت میگن 

وای چه حس بدی ! چرا جلوی اون گفت اخه 🤦🏻‍♀️ 

یه هفتست دارم روانی میشم 

اصلا نمیتونم فراموش کنم 

اون لحظه جلو چشممه همش 

فکر کن شوهر آدم جلو یه زن دیگه برگرده بگه چرا این ۵۷کیلوعه تو ۷۲ کیلو؟؟زنه هم بخنده 

از اون به بعد انگار دارم با یه حیوون نفهم زندگی میکنم 

اصلا هم قبول نداره که اشتباه کرده و برعکس،خودش طلب کاره الان