یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
به جای اینکه به ماندهی حسابت فکر کنی، وقتی صدای پیامک گوشیت میاد، خدا رو شکر کن که اونقدری پول توی حساب بوده که بتونی خرید کنی ... این صدای پیامک باید برات یادآور این باشه که تو آدمی هستی که توانایی خرید کردن داری ، برای همین این صدا رو میشنوی. وگرنه اگر توی حسابت پول نبود نمیتونی خرید کنی و از شنیدن این صدا بیبهره بودی.
به جای اینکه به ماندهی حسابت فکر کنی، وقتی صدای پیامک گوشیت میاد، خدا رو شکر کن که اونقدری پول توی ...
مسلما قدر دان این هستم که به اندازه ای پول دارم که از پس گذراندن امور زندگیم بربیام
ولی برام جالب بود وقتی با دوستام مطرح کردم اوناهم همین حسوداشتن و دوست نداشتن اس ام اس بانکو نگاه کنم فکردم احتمالا واکنش تدافعیه که اغلب ادما شاید انجام میدن .
مسلما قدر دان این هستم که به اندازه ای پول دارم که از پس گذراندن امور زندگیم بربیام ولی برام جالب ب ...
متوجه منظورت هستم، پیشنهادم بخاطر این بود که از این به بعد بتونی در لحظه حس و حالتو تغییر بدی. مطمئنن کسی دوست نداره که توی استرس و ناراحتی باشه. وقتی اون لحظه تفکرتو عوض کنی به این جهت که خدا رو شکر که پول داشتم تا خرید کنم، پشت بندش این به ذهن میاد که من اوضاعم خوبه و جای نگرانی نیست.