mahdis13791400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1306 عنوان خریدم براش🙂 178 بازدید | 14 پست مربوط ب تایپیک قبلی با اینکه هنوز بهش ندادم شیرخشک ولی احساس ارامش میکنم ان شالله مشکلی پیش نیاد..خانومه گفت ی بار در روز بعدظهرا ک شیر نداری بده اگ بیقراری کرد آخرشبم بدهشیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت۱ خوبه؟ داروخانه داد گفت نان ۱ سنگینه من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌 1401/03/11 | 10:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99289 چیزی نمیشه نترس وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8736 خوب کردی گرفتی شبا بهش بده تا باخیال راحت بخوابه اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
mahdis13791400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1306 چیزی نمی شه نترس ان شالله🥺 من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
mahdis13791400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1306 فقط اپتامیل دکتر ب من گفت یا نده یا اپتامیل بده گفت سنگینه براش این از همه سبک تر اول اینو بده..گفت خودم رفتم دکتر اینو داد من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
یک_بانوی_بنفش عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 900 فقط اگر میخواید هم شیرخودتون رو بدید هم شیرخشکاز شیشه شیری استفاده کنید که سریش شبیه سینه مادرباشه هم سوراخ سرشیشه بزرگ نباشه که راحت ترازسینه مادرشیربخوره وعادت کنه💖
mahdis13791400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1306 خوب کردی گرفتی شبا بهش بده تا باخیال راحت بخوابه الان بهش بدم مشکلی داره؟بعدظهرم بدم؟ من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
samar902 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 4051 گفت سنگینه براش این از همه سبک تر اول اینو بده..گفت خودم رفتم دکتر اینو داد والا بچه من سه چهار روزش بود خیلی شیرم خوب هنوز اولاش خوب نیومد دکتر گفت اپتامیل بده الان ۷ ماهشه
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8736 الان بهش بدم مشکلی داره؟بعدظهرم بدم؟ وقتایی که شیرنداری بهش بده هرموقع که گشنه ش شد اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
samar902 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 4051 گفت سنگینه براش این از همه سبک تر اول اینو بده..گفت خودم رفتم دکتر اینو داد حالا همینو بهش بده ببین بهش میسازه اگه ساخت خوب خوبه دچار یبوست دل درد و ... نشداپتامیلم اگه خواسی بدی باید شماره ۱و بدی
mahdis13791400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1306 فقط اگر میخواید هم شیرخودتون رو بدید هم شیرخشک از شیشه شیری استفاده کنید که سریش شبیه سینه مادرباش ... شیشه دارم از اینه گرفتم من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
mahdis13791400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1306 والا بچه من سه چهار روزش بود خیلی شیرم خوب هنوز اولاش خوب نیومد دکتر گفت اپتامیل بده الان ۷ ماهشه نمیدونم بخدا دکترش خوبه یا خیلی احمقع دربدر دنبال دکتر خوبم تو مشهد چیکار کنم🤧 من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
samar902 عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 4051 نمیدونم بخدا دکترش خوبه یا خیلی احمقع دربدر دنبال دکتر خوبم تو مشهد چیکار کنم🤧 خوب تا بهش ندی معلوم نیس حالا بهش بده منم ی پدت گیگوز دادمولی دوباره رفتم اپتامیل دادم... چون خوسمزه تره و ب شیر مادر نزدیک تره