2777
2789

انشالله این دفعه بگیره و مامان بشی 😍♥️♥️

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاءالله که براتون مثبت بشه  عزیزم زن داداشم میخواد انجام بده  هزینه ها رو بدون دارو م ...

عزیزم من جنین فریز داشتم کلا هزینم شد ۱۰ میلیون  البته من prpهم انجام دادم و مجدد هزینه فریز هم دادم  خود انتقالمم ۴۶۰۰ بود جنین بلاست 

ان شالله ک ایندفعه میگیره وبرات میمونن  آزمایش دادی تگم کن باجواب مثبت خوشالم کن🎈😁🙌

مثبت شدددددد واسم دعا کن ۴۸ ساعت دیگه مجدد تست بدم و دوبرابر بشه دعاکن واسم قلبش بزنه   اوکی بشه باور نمیکنم هنوز چه حالیه  خدایاااااا سبز کن دامن همه منتظرا روووو سبر کن بده این حس به همههههه  من خیلی عذاب کشیدم  هنوز تو شوکمممم ترخدا دعا کنید دوبرابر بشه واسم

مثبت شدددددد واسم دعا کن ۴۸ ساعت دیگه مجدد تست بدم و دوبرابر بشه دعاکن واسم قلبش بزنه   اوکی بش ...

عزیززززززم خیلی خوشحااال شدم برااات ، انشالله خدا برات حفظش کنه 😍😍😍😍🤗🤗🤗

منم ۴ روزه اننقال دادم ، میشه خدایا منم ببینم این روزو ، میشه بااین حال خوبت برای منم دعا کنی

حتما عزیزمم  بخدا من خیلی سختی کشیدم ۹ ساله تو این راه رفتم و امدم  کلی ایو ای و دوبار تخمک کشیو.....انشالله شما هم مثبت میشی  من اینسری واقعا نا امید بودم الانم باورم نشده دعا کن ۴۸ ساعت دیگع بتا دوبرابر بشه دعا کن قلبش بزن میترسم

مثبت شدددددد واسم دعا کن ۴۸ ساعت دیگه مجدد تست بدم و دوبرابر بشه دعاکن واسم قلبش بزنه   اوکی بش ...

خداروشکر چقد خوشحال شدم ان شالله ۹ماه بسلامتی بگذرونی وسالم بغل بگیریش شکرت خدا شکرت😍😍😍

عزیززززززم خیلی خوشحااال شدم برااات ، انشالله خدا برات حفظش کنه 😍😍😍😍🤗🤗🤗 منم ۴ روزه اننقال ...

توام مثبت شدی تگم کن توشال میشم ان شالله میمونه برات سالم وسلامت بغل میگیریش توکل بخدا