نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 عنوان بیبی چک عکس 311 بازدید | 36 پست زیر دو دقیقه هاله انداخت تو عکس زیاد واضح نیست ولی با چشم میبینم واضحه ولی کمرنگه 1401/03/11 | 02:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 چن روز از موعودت گذشته؟ تنبلی دارم منظم نیستم
علی_عشقمه عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 مبارکه اگه هاله داره بسلامتی ان شاءالله😍😍😍 تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
giva_30 عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 249 برای منم بارداری اول بعد از5روز تاخیر هاله انداخت فقطم خودم میدیدم بعد از دو روز مجدد بی بی زدم پررنگ تر شد
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 مبارکه اگه هاله داره بسلامتی ان شاءالله😍😍😍 نمیتونم اعتماد کنم اصن به بیبی چگ😭
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 نه نور گوشیتو زیاد کنی معلومه ها عشقم بازم با چشم قشنگ دیده میشه نظرت چیه ؟میتونم اعتماد کنم🥺🥺
علی_عشقمه عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 نمیتونم اعتماد کنم اصن به بیبی چگ😭 صبرکن دوروزدیگه دوباره بزن اگه پررنگترشداطمینان کن وبروبتابده عزیزم ان شاءالله که بارداری تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 بارداری انشاالله من هاله رو دیدم 💞🌹💋💓❤️😍😘😍😘 دعام کن ابجی