2777
2789
عنوان

شوهرم امشب🤕🤕🤕🤕🤕🤕

450 بازدید | 13 پست

من باردارم .... و استراحت مطلق.

خلاصسشو بگم فک کنید خانواده هامون مردن!

هیچ کمک و خبری ازشون نیست ...مشکلی نداشتیم باهاشون کلا راحت طلبن...

و فقط منتظرن نوشونو ببینن و بس...

امشبببببب دیدم همسرم یه گوشه دراز کشیده و و انگار دلش گرفته...

گفته چیزی شده دلت گرفته؟!

گفت آره ...ازاین همه تنهایی...

بغلش کردم و کلی قربون صدقه و امید بهش دادم الان ۳۲هفته ام ...بااینکه قبلش خونه نبود خودم کلی دلم گرفته بود و گریه کردم اما چ میشه کرد ...

مهم اینه خدا هوامونو داشته باشه که الحمدالله داره....

به نفس گرمتون محتاجم ک دعام کنید ک ماهم بچمونو صحیح و سالم در آغوش بگیرم....و تموم بشه این همه دل گرفتگی هامون...

الحق که جنیفری

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله نینی تون به سلامتی دنیا میاد کلی باهاش خوش میگذرونین و از تنهایی در میاین😍

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

انشاءالله روزای خوشی هم میاد براتون با اومدن فرشته کوچولوتون 

ولی خیلی غصه نخور

دکترم میگفت وقتی غمگین میشین یا استرس میگیرین شاید اون حس برای شما گذرا باشه درحد یکی دوساعت 

اما اون هورمونی که به خاطر غم یا استرس ترشح شده تو بدنتون تا نصف روز شایدم بیشتر هست و به جنین منتقل میشه و اونم غصه میخوره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
تموم تلاشم همینه قوی باشم....

مطمئنا از پسش برمیاین 🌷

مشکلات اندازه توان ادماس اگه بیشتر بود بدون داره تو رو قوی تر میکنه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |