2777
2789
عنوان

شما اگه اسمتون...

56 بازدید | 11 پست

فاطمه بود 

عوض میکردید؟

برای اینکه تکراریه و به فامیلی صدا میشید اکثر اوقات 

من اگه حرف مردم و فامیل برام مهم نبود عوض میکردم

از طرفیم کسایی که اسم و فامیلشونو میپذیرن و عوض نمیکنن حس میکنم خیلی اعتماد به نفس دارن و حس خوبی بهم میدن😶 ولی خب من خیلی دارم اذیت میشم

ای خدااااااااااا

منم اسمم طولانیه شاید عوض کنم

اگه فاطمه بود اره ولی سخت میگیرن نمیشه به راحتی عوض کرد:) 

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اسمم مریم هستش تا حالا ندیدم یکی اسمم رو صدا بزنه فامیلیم هم خیلی طولانی و سخته اونم نصفه میگن اگه میتونستم هر دوتا شو عوض میکردم

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
میشه با وکیل

اسمای ائمه به راحتی نمیشه

مثل زهرا، فاطمه

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
من اسمم مریم هستش تا حالا ندیدم یکی اسمم رو صدا بزنه فامیلیم هم خیلی طولانی و سخته اونم نصفه میگن اگ ...

من از فامیلیمم متنفرم

تازه فکر کن به اون صدا میشم

اه

ولی اگه بخوام عوض کنم اسممو عوض میکنم

من از فامیلیمم متنفرم تازه فکر کن به اون صدا میشم اه ولی اگه بخوام عوض کنم اسممو عوض میکنم

فامیلیتو میگی؟