2777
2789
وای چند سالته؟خیلی عجیبههیچکس اینجوری نیست ازدواج کردی؟

کلا دوست نداری بچه داشته باشی یا کلا از همه بچه هابدت میاد؟؟

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه دار بشيد عمرا بزنيد اگه زدين تا صبح گريه ميكنيد و رسما به گوه خوري ميفتيد😁و عاشقش ميشيد من از شستن پي پي بدم ميومد اما ني ني دار شدم نفهميدم كي شستمش كي بوس بوس كنان اوردم و مابيبي گرفتمش😂و با همون دست ناهار و شام خوردم 

شبا نخوابه كلي غصتون ميگيره كه عزيزم چرا نميخوابي فدات بشم خيلي ناز ني ني دار بشيد مريض بشه ديوانه ميشيد دو روز قبل به بچم امپول زدن من داشتم زار ميزدم😁

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏
بچه دار بشيد عمرا بزنيد اگه زدين تا صبح گريه ميكنيد و رسما به گوه خوري ميفتيد😁و عاشقش ميشيد من از ش ...

😤😤😤😤😤من اصلا از ایناش بدم نمیاد از خود بچه بدم میاد نمیتونم توضیحش بدم

کلا دوست نداری بچه داشته باشی یا کلا از همه بچه هابدت میاد؟؟

هردوش😐بیشتر از بچه ی بقیه ولی بچه خودمم حس میکنم خوشم نمیاد ازش از کوچیکی و خنگیشون خیلی بدم میاد ولی بچه بزرگ دوست دارم😪😪😪

هردوش😐بیشتر از بچه ی بقیه ولی بچه خودمم حس میکنم خوشم نمیاد ازش از کوچیکی و خنگیشون خیلی بدم میاد و ...

🤣🤣🤣😐😐😐وااای چه عجیب نه من بچه ببینم خیلی خوشم‌میاد

ولی خودم دوست ندارم بچه داربشم😂😕😐

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
🤣🤣🤣😐😐😐وااای چه عجیب نه من بچه ببینم خیلی خوشم‌میاد ولی خودم دوست ندارم بچه داربشم😂😕😐

اره واقعا 😐نمیدونم این چیه دیگه اصلا نمیتونم درک کنم یه موجود نا توان و ولی به شدت سگ و گربه دوس دارم😞😞😞

هردوش😐بیشتر از بچه ی بقیه ولی بچه خودمم حس میکنم خوشم نمیاد ازش از کوچیکی و خنگیشون خیلی بدم میاد و ...

👍بيااااااا

تو خنگي بچه خنگ نيست اونقدر باهوشن كه يه كارايي ميكنن دهنت باز ميمونه اگه كج نشه برو خوشحال باش

بلان به خدا همشون زرنگن از بچگي يه كارايي با ادم ميكنن ادم حيرون ميمونه

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏
👍بيااااااا تو خنگي بچه خنگ نيست اونقدر باهوشن كه يه كارايي ميكنن دهنت باز ميمونه اگه كج نشه برو خو ...

🤣حالا چرا عصبانی میشی از نظر من اینجوریه بچه شمارو نگفتم