2777
2789
عنوان

کبودی ساق پای بچه ی ۳ ساله

786 بازدید | 13 پست

خواهشا اگه کسی تجربه داره بگه پسرم خیلی شیطونه تو خونه همش در حال شیطونی کردنه چند روز پیش دیدم رو ساق پاش یکی دوتا کبودی داره الان دیدم باز بیشتر شده نمیدونم جایی خورده یا چی نگران شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی نیست پسر منم اینطوری شده بود.بردم دکتر یعالمه ازمایش و اینا اخر سر مشخص شد میخوره تو درو دیوا ...

اره پسر منم خیلی شیطونه اصلا یه دقیقه نمیشینه برای همین میگم حتما جایی میخوره،چقدر زمان میبره بره؟

یعنی چه مشکلی داره؟

بچه خواهرشوهرم 

اینطوری بود 

اوایل براشون طبیعی بود  میگفتن خورده جایی 

یه نفر سن بالا میاد خونشون.  جای کبودی 

متوجه میشه 

میگه بچه رو ببرید دکتر   بچه اگه قراره جاییش کبود شه 

باید ضربه زیاد باشه که کبود شه 

بچه رو بردن دکتر 

آزمایش خون 

پلاکت خونش پایین بود 

زود به دادش رسیدن 

خوب شد ورفع شد 

الان محکم بخوره جایی   اینقدر کبود نمیشه که قبلاً میشد 

تو گوگل بزن 

کمبود پلاکت بدن کودک 

یا کبودی خود به خودی 

متوجه قضیه میشی 

بچه خواهرشوهرم  اینطوری بود  اوایل براشون طبیعی بود  میگفتن خورده جایی  یه نف ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی ولی الان دقت کردم یه موتور داره تو خونه سوار میشه نمیتونه پا بزنه پاشو میزاره زمین حرکت میکنه دیدم ساق  پاهاش همش محکم میخوره به پدال حتما از اونه حالا یه مدت نزارم سوار شه ببینم از اینه

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی ولی الان دقت کردم یه موتور داره تو خونه سوار میشه نمیتونه پا بزنه پاشو ...

اگه جای دیگه بدنش 

کبود شد نگران شو 

به پدال دوچرخه دو تیکه ابر ببند بهش 

من هم به پدال دوچرخه بچم تو خونه یه مدت 

دستمال پیچیدم دورش 

احتمالا از همونه 

دل نگران نشو 

ولی مراقب باش 

کل بدنش رو چک کن   که اگه جدید وخود به خود ایجاد شد متوجه بشی 

اگه جای دیگه بدنش  کبود شد نگران شو  به پدال دوچرخه دو تیکه ابر ببند بهش  من هم به ...

اره چه پیشنهاد خوبی بهتره ابر ببندم چون خیلی بهش وابستست فکر نکنم بتونم از دستش قایم کنم،بازم ممنون از راهنماییت گلم