2821
2789

ترشح بستگی داره چطوری باشه

چ رنگی باشه

با درد همراه باشه یانه

ممکنه ادرار با سوزش یا درد همراه باشه یانه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
ترشح بستگی داره چطوری باشه چ رنگی باشه با درد همراه باشه یانه ممکنه ادرار با سوزش یا درد همراه با ...

من سوزش ادرار دارم .بعد ادرارم یکم خون میاد 

احساس دزد تو کلیه هامم دارم 

لباس زیرمو نگا کردم یکم خونی بود . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوزش ادرار دارم .بعد ادرارم یکم خون میاد  احساس دزد تو کلیه هامم دارم  لباس زیرمو نگا ...

ترشح هم داری؟

آب چقد میخوری در طول روز؟

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
اره . میخام بدونم ای ترشح خونی از مجاری ادرار اومده ؟ حس سوزش تو واژنمم دارم

امکان داره بخاطر کم ابی بدنت هم باشه

ادرارت رنگش مایل به زرده یا بیرنگ؟

بله امکان عفونت بالاست

زرد

قرص میترونیدازول بخور

اب زیاد بخور زیاد ینی هر نیم ساعت یه لیوان تا جایی ک رنگ ادرارت به بیرنگ مایل شه

لباس زیر نخی بپوش که هوا بره و بیاد ، ادرارت رو نگه دار ، بعداز دسشویی خودتو از جلو به عقب خشک کن ترجیحا با حوله یا دستمال نخی

غذاهای خیلی ادویه دار و شیرین نخور نوشابه نخور قهوه نخور چایی نخور شکلات نخور 

چیزای ابکی و ملایم بخور ، مرغ و تخم مرغ و برنج اینا مشکل نداره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز