2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 58 پست
ان شا ا...حمایت میکنن هم از اجاظ مالی هم از لحاظ روحی مالی هم خیلی مهمه عزیزم عزیز دلم بنزین د ...

والا فعلا ننشستم قطعی با پدرم حرف بزنم...منتظر نتیجه نهایی تستم

ک یکی دوهفته بعدهستش....

مشاورو همسرشم گفتش خانوادت بامن نگران نباش 

والا فعلا ننشستم قطعی با پدرم حرف بزنم...منتظر نتیجه نهایی تستم ک یکی دوهفته بعدهستش.... مشاورو ...

پس هم خودت با بابات صخبت کن

هم از مشاور بخاه مامان بابات یا اگر خاهر یا برادر بزرگتر داری دعوتشون کنه و باهاشون صحبت کنه

حتما اینکارو بکن

موفق باشی گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا ا...حمایت میکنن هم از اجاظ مالی هم از لحاظ روحی مالی هم خیلی مهمه عزیزم عزیز دلم بنزین د ...

خیلی داری تو دلش رو خالی میکنی. منم شوهرم خیلی بددل بود و اذیتم کرد. منم از ترس مردم و این چیزها ساختم و سوختم و حالا پشیمونم‌ . آدم نون خالی با آرامش بخوره بهتر از غذای عالی با اعصاب ناراحته. 

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
خیلی داری تو دلش رو خالی میکنی. منم شوهرم خیلی بددل بود و اذیتم کرد. منم از ترس مردم و این چیزها ساخ ...

عزیز دلم هنوز با خانوادش صحبت نکرده

گفتم خانوادتو در جریان بزار با پدر و مادر و خاهرات صحبت کن

حرف بدی نزدم

پرستاری میخونم ترم دومم از پرستاری بدم میاد

موفق باشی . ولی این حرف رو از من داشته باش امیدوار کردن انسانها به زندگی لازمه کار شماست. شما راحت ناامید میکنی. یکی از اقوام ما شوهرش حالش خیلی بد بود همه میگفتن میمیره ولی یکی از بهیاران بهش امید میداد با اینکه همه میگفتن میمیره و با اون امید دادنا بیمارشون خوب شد. از بس امید میداد بهشون. 

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
موفق باشی . ولی این حرف رو از من داشته باش امیدوار کردن انسانها به زندگی لازمه کار شماست. شما راحت ن ...

عزیز دلم من بهش گفتم واست ارزوی خوشبختی دارم

من گفتم خانوادتو در جریان بزار

خوب فکر کن

به خدا حرف بدی نزدم گلم

امروز وقت دکترداشتم...اومد یبار ب شلوارم گیرداد دعواکرد...ک اینو نمیپوشی بیرون...ی شلوارمشکی بود فقط ...

منم دقیقا همینه رفتارش گشاد میپوشم میگه این چیه میره بالا تنگ میپوشم نیگه این چیه میزنه بیرون پیرم کرده اصلا درست نشد تمام اعتمادبه نفسمو گرفت

منم دقیقا همینه رفتارش گشاد میپوشم میگه این چیه میره بالا تنگ میپوشم نیگه این چیه میزنه بیرون پیرم ک ...

دقیقااااا من حتی ۸سالی ک ب زور چادر سرمیکردم هم همین بود اخلاقش انقد گیرمیداد ها

ذهنشون مریضه 

دقیقااااا من حتی ۸سالی ک ب زور چادر سرمیکردم هم همین بود اخلاقش انقد گیرمیداد ها ذهنشون مریضه 

اره منم با بدبختی چادر گذاشتم کنار الانم مانتوهای بلند باید بپوشم.اره گندش دراومد خودش بهم خیانت کرد.فهمیدم ذهن مریضش باعث رفتاراشه