2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 58 پست
وای توروخدا ته دلمو خالی نکنین ب اندازه کافی ترس تو جونم هس عموی نفهمم هم این سالا باهمین طرزفک ...

عزیز دلم من واست ارزوی خوشبختی دارم

ولی خاهر گلم واقعیت جامعه هست عزیز دلم

ایا خانواده ات با اغوش باز از شما پذیرایی میکنن؟

ایا از نظر مالی مستقل هستی ایا خانواده ات بهت کمک مالی میکنن

ایا خانواده ات خیلی معذرت میخام بهت تیکه نمیندازن؟

ایا از حرف مردم ناراخت نمیشی؟

انتظار نداشته باش مثل قبل خاستگار مجرد و خوب داشته باشی

جواب این سوالات را به خودت بده اگر مشکلی نداری طلاق بگیر

وای توروخدا ته دلمو خالی نکنین ب اندازه کافی ترس تو جونم هس عموی نفهمم هم این سالا باهمین طرزفک ...

برا خودت زندگی کن.چیکار به حرف مردم داری. اگه میشه بسازش نمیشه خودت رو نجات بده. من که حرف مردم برام مهم نیست. فقط چون بچه دارم زندگیمو چسبیدم

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری گلم🥺

چشماتو ببند یه نفس عمیق بکش ، توکل کن به خدا  ، بعد خودتو از این منجلاب بکش بیرون 

سخته یکم  ولی تموم میشه اخرش و در میای 

بهتر  از اینکه سر جات دسته پا بزنی و بیشتر فرو بری و ترس از مردن خفت کنه 

عزیز دلم لیاقت تو‌ارامشه ، از خودت دریغش نکن

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
به طلاق فکر کن به عواقب طلاق هم فکر کن به دید گاه مردمم فکر کن

اون مردم چی میدونن که به ادم چی میگذره 

چرا باید خودمونو بخاطر یه سری ادم که هیچی ازمون  نمیدونن ، تو عذاب و جهنم نگه داریم 

عزیز دلم من واست ارزوی خوشبختی دارم ولی خاهر گلم واقعیت جامعه هست عزیز دلم ایا خانواده ات با اغوش ...

میدونم چی میگی عزیزدلم

میدونم

میفهمم

ولی۹ساله نتونستم۹روز بدون گریه بخوابم...انقد اذیت شدم تواین زندگی و رابطه...

همه تلاشمو کردم...ک درست بشه..نخواستم پاپس بکشم...ولی خب دیگ ی چیزایی دست خودمن نیس

۲۳سالمه و انقد عذاب کشیدم...بخدا روحم خستس

برا خودت زندگی کن.چیکار به حرف مردم داری. اگه میشه بسازش نمیشه خودت رو نجات بده. من که حرف مردم برام ...

من انقد کل زندگیم محدود بوده ب خود شوهرم ک میترسم ازنبودنش

دیگ بریدم

عزیز دلم من واست ارزوی خوشبختی دارم ولی خاهر گلم واقعیت جامعه هست عزیز دلم ایا خانواده ات با اغوش ...

ایشون الانشم میگه پول بهم نمیده ، پس فرقی براش نمیکنه 

بعدشم خیلیا بودن ازدواج دومشون خیلی موفق تر بوده ، ما چه میدونیم شاید یه فرشته خدا سر راهش قرار داد 

میدونم چی میگی عزیزدلم میدونم میفهمم ولی۹ساله نتونستم۹روز بدون گریه بخوابم...انقد اذیت شدم توا ...

عزیز دلم من که گفتم واست ارزوی خوشبختی دارم

ولی کاری نکنی به قول معروف از چاله بری تو چاه

بعضی زمانها باید بین بد و بدتر گزینه بد را انتخاب کرد

پس به سوالاتم خوب نگاه کن و تو دل خودت جواب بده بعد تصمیم بگیر

عزیز دلم من که گفتم واست ارزوی خوشبختی دارم ولی کاری نکنی به قول معروف از چاله بری تو چاه بعضی ...

درسته گل من،

منپ همش درحال مقایسه م

و امیدوارم تصمیم درست وبگیرم و پاش وایسم

ایشون الانشم میگه پول بهم نمیده ، پس فرقی براش نمیکنه  بعدشم خیلیا بودن ازدواج دومشون خیلی موف ...

خیلی ها هم بدبختر شدن

عزیزم وقتی قراره مثلا بیاد خونه باباش و اینجا هم بهش کمک مالی نکنن چه فایده داره