2777
2789
عنوان

طلاق

272 بازدید | 58 پست

بچه ها اگ تاپیکای قبلمو بخونید درجریان هستین ک باهمسرم مشکل داشتیم...همسرم بددله،وابسته خانوادشه،پشتم نیس،بهم پول نمیده هیچوقت،نمیزاره بیزون برم،هیچ کارنمیزاره بکنم...خلاصه جزئیات دقیق توتاپیکام هس عزیزای دلم اگ مایل بودین لطف کنید بهم وبخونید

۹ساله اینجوری ساختم وتحمل کردم،بچه نداریم خداروشکر

چنوقته داریم مشاوره میری...بعدازیه سری تستا مشاورم گفت انتخاب باخودته ولی صلاحتون شاید درجدایی باشه جون بشدت مشکل دارین ودیروز تست اختلال  گرفت وگفت جلسه اینده نتیجه نهایی و میگم

گفت من هیچ دوس داشتنی بین شمانمیبینم...رابطتون ی  رابطه ی بیمارگونه س...هردوفقط وابسته ی همین...

ب طلاق فکر میکردم...ولی میگفتم بلکه درست شد راه اخرم برم...

الان دیگ قطعی دارم ب جدایی  فک میکنم...بازم ترس دارم...ازبعدش...ازوابستگیم...ازاتفاقات اینده

.

میشه یکم دردودل کنیم؟

حالم خوب نیس

بگو

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بی نهایتخدا رو شکر کن بچه نداری.

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
اگه بددله حتما جداشو پیرمیشی

امروز وقت دکترداشتم...اومد یبار ب شلوارم گیرداد دعواکرد...ک اینو نمیپوشی بیرون...ی شلوارمشکی بود فقط یذره ب براق میزد...درحالیکه مشکلی نداشت ومن بامانتوی بلندمیپوشیدم..خلاصه گفتم لج نکنم،اونو نپوشیدم...رفتیم یبار سراین دعواکرد ک دکتر زن نبود مگ ازدکتر مرد وقت گرفتی...گقتم زن وقت نداشت منم دردداشتم مجبورشدم...

بعدشم کارم ک تومطب تموم شد،هی پیام میداد ک چیشد تموم نشد و اینا...منم بعداینکه تموم شد گفتم پیاده میام توخسته ای نیا،یکم راه ورفته بودم ک یهو بوق زد سوارم کرد عصبی شد ک مگ نمیبینی ظهره خیابون خلوتع...درحالیکه ساعت۴ونیم۵بود و خیابونم شلوغ،خلاصه دوقدمم نزاشت پیاده بیام

اره ب همون خدا قسم روزی صدبار خداروشکرمیکنم

اره اگه بچه داشتی اصلا نمیتونستی تصمیم بگیری.

به طلاق فکر کن به عواقب طلاق هم فکر کن به دید گاه مردمم فکر کن

وای توروخدا ته دلمو خالی نکنین

ب اندازه کافی ترس تو جونم هس

عموی نفهمم هم این سالا باهمین طرزفکر نزاشت جدابشم و ۹سال عمرم ب هدر رفت