2777
2789

بچهاااا من از شهرویر دارم میخونم اما دو سه هفتس شغل تو محیط بیمارستان و اینا نمیخوام ، شغل ازاد میخوام الان ادامه بدم یا نه؟ 

با مامانم که صحبت کردم بهش گفتم آزاد میخوام، گفت پول خیلی مهمه و اینا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خوش به حالته دختر من تازه شروع کردن خوندن و واقعا نمیدونم چیکار کنم که قبول شمم مث خر تو گل گیر ...

از این ور یه سال عقب بیفتی بهتره

تا عجولانه یه رشته بیخود بخونی کل فرصتات به فنا بره

اینو از من پیرزن قبول کن ننه😅

به خاطر کنکوره 

داره گولت میزنه

به نظرم درستو بخون محکم تر از قبل 

بعد از کنکور به این فکر نن میخوای یا نمیخوای

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
از این ور یه سال عقب بیفتی بهتره تا عجولانه یه رشته بیخود بخونی کل فرصتات به فنا بره اینو از من پی ...

وای نه حتی نمیخوام به پشت کنکور موندن فکر کنم چی میشد فرهنگیان قبول میشدم راحت میشدم🤦🏼‍♀️

فقط بخوون این یه ماهو هر جوری شده

ببین میخوام بخونما اتفاقا درصدامم بد نیس با اینکه اصلا نخوندم ولی تو آخرین آزمون جز ۲۰ نفر اول شهر بودم بین ۶۰ نفر اینا

ولی این حس ناامیدی ک میگی وقت نداری دیگه دست از سرم بر نمیداره...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز