2777
2789
عنوان

پیرو تایپیک بکارت

277 بازدید | 16 پست

من یچیزی گفتم سریع گارد گرفتین ک این امار کجاعه من طبق دیده خودم گفتم و حداسم نبود بگم ک این طبق ادمای دور و ورمه

واقایی ک خودش باکره نیست چرا به خوذش اجازخ میده فردباکره بگیزه و براش مهم باشه

تو نیاز داری خانوما نیاز ندارن؟با اینکهنیاز جنسی خانوما از اقایون بیشتره[اینو تد ایمستا تو ی پیج دکتر دیدم یادم نیس کی بود]

کاش شعورتون رو بالا میکشیدین ک وقتی کاری رو خودتون انجام میدین واسه بقیه بد ندونین

و اقایی ک خودت هر هفته دوبار دختر مردمو میبری خونه خالی و میگی خودش میخاد توهم خودت میخای پس خداکنه یه زنی گیرت بیاد حالیت کنه این چیزارو 

رنج؛ وقتی شمارو ترک میکنه که درسش رو بهتون داده باشه!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بله آقایون باید بدونن اگر با این گرونی ها نمی‌خوان زن بگیرن لااقل به جسم دخترا احترام بذارن

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

یعنی میگی زنای مطلقه یامجردهام برن سک...داشته باشن اگرهنوز ازدواج نکردن؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

تا بوده همین بوده...اینم بدونین ک خانما ازنظر فطری عفت دخترانگی دارن ولی مردا ازاین غریزه فارغ ان.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بله آقایون باید بدونن اگر با این گرونی ها نمی‌خوان زن بگیرن لااقل به جسم دخترا احترام بذارن

چرادختره پابده؟تواین گرونی ؟والااگ هیچ زن دختری پانده ی مرد هرز هیچوقت نمیتونه رابطه کثیف داشته باشه

چرادختره پابده؟تواین گرونی ؟والااگ هیچ زن دختری پانده ی مرد هرز هیچوقت نمیتونه رابطه کثیف داشته باشه

اگر صدتا دختر پا ندن بلخره یکی پیدا میشه پا بده آدم باید ذاتش درست باشه که بعضیا درست نیس ذاتشون

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
اگر صدتا دختر پا ندن بلخره یکی پیدا میشه پا بده آدم باید ذاتش درست باشه که بعضیا درست نیس ذاتشون

پس دیدی  حرفمن شد اخرش ذات بد برا زن هست برامردم هس بدون هیچوقت مردی تمیتونه بزور بره سراغ زنی ولی بحث تجاوز ریگه جداس

پس دیدی  حرفمن شد اخرش ذات بد برا زن هست برامردم هس بدون هیچوقت مردی تمیتونه بزور بره سراغ زنی ...

اونی که بهش تجاوز به نظرم بی گناهه چون خواست خودش نبوده ولی بعضی از آقایون با اینکه زن دارن بازم حریصن