2789

چرته و آسون

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوزستانی هستی؟

ماهم فردا دفاعی داریم😂

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
ارع تموم بشه هم باید فارسی داد 😂

عهههه مث ما 

من اصلا دلم نمیره بخونمش

کدوم شهری 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
من سال بعد ازمون نهایی نهم دار رم  سخته؟  کلمه ب کلمه کتابو باید بلد باشم؟ یعنی مثله سا ...

ن بابا مث سالای قبله