2777
2789
میشناسی منو؟ پریسام💔

اره

aiiii

:)

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌..... :) با ذوق اون کاربریمو برگردوندم ک خورد تو ذوقم.. شاید چون منو فرمانده نبودیم شاید..... ...

هوف به من میگفت حداقل ...🤦‍♀️👩‍🦯

شادی که باهاش درارتباط بودیم

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

هوف به من میگفت حداقل ...🤦‍♀️👩‍🦯 شادی که باهاش درارتباط بودیم

چ بدونم دو بار دیگه م همینجوری گذاشت رفت

من ک کلا اشک ریختم حتی ارزش و تپش قلبم گرفتم.....

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
عااا دقیقا 👀 عیب ندارع 🤦‍♀️👩‍🦯

ژان ژان🥺❤️

اگ دوبارع تاپیک نمیزدی اع فوضولی میمیردم ک😶😂 

راستی خاستم بت تبریک بگم ک رفتم 

مبااارکتون 

قلبااااا😁🖖🏻 

کم موندع بود با اشک های فریاد گریع کنم😑😂 

فیلم های استادیومو ک گرفتع بود دیدم 

دلم خاست اونجا بووودم 

عا می‌دونی قلبا استقلالیع نومزد من اع بچگی🥴😂واسع ک با من نجنگنع اینطوری میگع👩🏻‍🦯

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.C'est la vie

ژان ژان🥺❤️ اگ دوبارع تاپیک نمیزدی اع فوضولی میمیردم ک😶😂  راستی خاستم بت تبریک بگم ک رفتم&n ...

وای خودا چه نامزد پایه ای 😂🥺🤦‍♀️

وای جدی ؟؟ حالا منکه زنده دیدم گریه های فرهادو انقدر گریه کردم که نگو هق هق میکردم دیگه فقط واسه فرهاد 🥺🤦‍♀️💔

می دونی فرهاد خیلی استقلال رو دوست داره تو اون دوران سیاه باشگاه وقتی همه سرمربی ها از شفر تا استرا و بقیه رفتن اون موند باشگاه یک ریال به بازیکنا‌ پول نمی داد 🤦‍♀️ اما فرهاد خودش از جیب خودش به بازیکنا پول میداد 🥺💔

جدی دوست داشتی اونجا بودی ؟😂💙💔👀

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

وای خودا چه نامزد پایه ای 😂🥺🤦‍♀️ وای جدی ؟؟ حالا منکه زنده دیدم گریه های فرهادو انقدر گریه کردم ...

ار بیچاره 

پ فک میکنی چرا رفتع استادیوم🥴😂 

هوم منم زنده دیدم 

هییییییی

آر پ چی فرق نمیکنع پرسپولیس یا استقلال کلا جو اونجا رو دوست دارم🥺😂🖖🏻

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25