2789
عنوان

برگشت عشق

148 بازدید | 12 پست

بچه ها یه پسری بود عاشق من.الکی حرف نمیزنما کشته من.اومدن باخانواده ها اشنا شدیم و تا قرار خواستگاری هم گذاشتن.اخر ماه قرار بود بیاد ک پسره یهو گفت نمیخوام.هرچی خانوادش گفتن چرا من پرسیدم گفت نمیخوام فعلا زن بگیرم.

دلیلش چی بود؟؟؟؟یسری میگن طلسم کردن پسره رو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انقد بدم میاد از اینا که رو دختر مردم اسم میزارن که عروس ماست بعد یهو میرن اصلا دیگه تحویلش نگیر ارز ...

پاک کردم.ولی دلم اتیشه.اخه ب زور خودش رو تو دل من جا کرد .یهو گذاش رفت 

یسری بهم گفتن لابد پسره رو طلسم کردن.مگه میشه اون آدم که میمرد برات یهو بی دلیل نه بگه.ولی راستش خود ...

نه همچین چیزی نیست 

اگه به احتمال یه درصد باشه هرروز روز یه بار سوره بقره رو بخون ولی خواهشا دیگه پسره رو تحویل نگیر من به عنوان خواهرت میگم بهت 

پاک کردم.ولی دلم اتیشه.اخه ب زور خودش رو تو دل من جا کرد .یهو گذاش رفت 

بزار بره  تو اصلا پیگیر نباش ک چرا رفتی و چرا چرا؟ 

بعد اون میگه من حتما یه چیزی دارم که این دختر انقد پیگیرمه 

نه همچین چیزی نیست  اگه به احتمال یه درصد باشه هرروز روز یه بار سوره بقره رو بخون ولی خواهشا د ...

اخه برام سوال یهو چیشد .حتی خواهرش ب من زنگ زد میگفت لیاقت تو بیشتر.برادر ما لیاقت نداش.ولی من دوسش دارم سختمه بزارمش کنار.البته کنار ک گذاشته منو باید خودم یجوری کنار بیام با این اوضاع 

اخه برام سوال یهو چیشد .حتی خواهرش ب من زنگ زد میگفت لیاقت تو بیشتر.برادر ما لیاقت نداش.ولی من دوسش ...

بهانه س بازم میگم شمارشو پاک کن به هیچ عنوان بهش پی ام نده درسته خیلی سخته ولی ان شاءالله یه ادم بهتر قسمتت میشه این یه تجربه باشه که دیگه قبل از نامزدی با پسری حرف نزن