2821
2789
عنوان

خواستگارر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست
یعنی هرکی مستقل زندگی کنه، پدر و مادرشو گذاشته کنار یا بی‌احترامی کرده بهشون؟

نه من اینو نگفتم کلی گفتم ایشون باید ببینه میتونه بپذیره یا نه اونم باید ببینه میتونه به خاطر زنش مستقل زندگی کنه یا نه بالأخره زندگی مشترکه و یکی باید کنار بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه من اینو نگفتم کلی گفتم ایشون باید ببینه میتونه بپذیره یا نه اونم باید ببینه میتونه به خاطر زنش مس ...

بله من متوجه صحبت شما شدم، کاملاً منطقی گفتین. فقط خواستم دوستمون خوووب فکر کنم به شرایط

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مام همینو میگیم که باید مستقل بشی میگه نه این با مستقل شدن فرق داره نمیخوام ازشون دور باشم😶خونشم جد ...

ببین این آقا اگه بگه باشه هم ممکنه بعدا قبول نکنه 

حتی اگه تو شهر هم خونه گرفت وصلت نکنید ، دوری دختر از خانواده ( فاصله یه شهر تا به شهر دیگه ) اوج بدبختیه 

دیدم کسایی رو که حتی عاشق طرفشون بودن ولی پشیموننبخدا خیلی سخته قبول نکنید

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

شرایط منم همینجوریه

خودم مشهدی ام اما شوهرم شهرستان.بخاطر کارشوهرم منم اومدم خونه اوناوباهم زندگی میکنیم،اماخونه مستقل دادن بهمون.الان۶ماه و نیمه عقد کردیم.۳۰ام هم عروسیمونه و میریم خونه خودمون😁

بعدعروسی هم توهمین شهرستانم.تقریبا عادت کردم ب اینجا و احساس غریبی نمیکنم.اخرهفته ها دوروز میریم مشهداما باز دلم برا خونمون تنگ میشه و دوست دارم برگردم اینجا😁😁

امیدوارم توضیحم کمک کرده باشه بهت😅🤪😜

ممنون ازینکه جواب دادی😘ولی اخه ۴ داداش دیگه یه خواهر دیگم داره خواهرشم تو کوچه پدرمادرشه یکی دیگه ا ...

منم ۵تا برادرشوهر و یک خواهرشوهردارم.همشونم توی کوچه مادرشوهرم میشینن.ببین بستگی ب خود طرف داره ک راحته یا ن.من ک خیلی راحتم.اینجا ازادم.قشنک اشپزی میکنم کارامو میکنم کسیم نمیگه چرا اینجوری کردی.ازمم تعریف میکنن.انگار خونه خودمه اصلا😁

منم ۵تا برادرشوهر و یک خواهرشوهردارم.همشونم توی کوچه مادرشوهرم میشینن.ببین بستگی ب خود طرف داره ک را ...

چقد تفاهم😂چه میدونم ما سختمونه ور دل مادر شوهر پدرشوهر

ولی چون دورم هس به نظرم کنارشون باشه بهتر بیشتر غریب نشه لاقل اونا خانواده شوهرشن