2821
2789
عنوان

خواستگارر

248 بازدید | 23 پست

سلام وقتتون بخیر 

لطفا در مورد این شرایط نظر بدین

دختری که راه دور میره یعنی با کسی که دوره ازدواج میکنه و اقاهه نمیخواد از پدر و مادرش جدا بشه نمیره مرکز استان و تو شهر خودش میمونه بهش گفتیم باید مستقل شه ولی میگه نه من بچه اخرم و باید کنار پدر مادرم باشم خونه جدا داره ولی خب نمیره شهر دیگه محل زندگی خودشم روستاس ولی بزرگه تقریبا شده شهر همه اینارو گفتیم که همه خواهر برادراتم وظیفه مراقبت دارن ولی میگه نمیتونم از پدر مادرم جدا بشم

شوهر منم تک فرزند بود میخواست از مادرش مراقبت کنه من قبول کردم الانم با مادرشوهرم تو یه ساختمان دو طبقه هستیم ایشون بالا ما پایین خودت میدونی من که راضیم و مشکلی ندارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

معمولا ماها ک تو روستا بزرگ شدیم برامون سخته تو شهر ودوراز خانواده باشیم البته همه اینطور نیستند شما باید خودت تصمیم بگیری 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهر منم تک فرزند بود میخواست از مادرش مراقبت کنه من قبول کردم الانم با مادرشوهرم تو یه ساختمان دو ط ...

ممنون ازینکه جواب دادی😘ولی اخه ۴ داداش دیگه یه خواهر دیگم داره خواهرشم تو کوچه پدرمادرشه یکی دیگه از داداشاشم همینطور ولی ۲ تا دیگه برادرش یه جا دیگن😐

معمولا ماها ک تو روستا بزرگ شدیم برامون سخته تو شهر ودوراز خانواده باشیم البته همه اینطور نیستند شما ...

مخالفتمون اینه که چرا فقط این سنگشونو به سینه میزنه کشاورزیم فقط با اینه کلا همه کارشون با ایشونه

😂😂چشم

ببین الان حرفم به نظرت خنده‌دار میاد. همین الان یه تاپیک خوندم که عروس تو ساختمون مادرشوهر بود، بقیه که میومدن خونه مادره، به این می‌گفتن پاشو از بقیه پذیرایی کن، اونا مهمونن. این فقط یه مشکل کوچولوئه، بگیر و برو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ممنون ازینکه جواب دادی😘ولی اخه ۴ داداش دیگه یه خواهر دیگم داره خواهرشم تو کوچه پدرمادرشه یکی دیگه ا ...

نمیدونم راستش شرایط ایشون و شما رو ولی اینو اعتقاد دارم بهش چون به عینه تو شوهرم دیدم مردی که برای پدر و مادرش احترام زیادی قائله قطعا با همسرش هم همونطور خواهد بود ولی مردی که با پدر و مادر خودش درست رفتار نکنه اونا رو بذاره کنار با همسرش هم همینطوره حالا باز شما خودت باید بسنجی ببینی با شرایطش میتونی کنار بیای یا نه و اینو تو خودت حل کنی واقعا اگر نتونی کنار بیای تا آخر نمیتونی تحمل کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین الان حرفم به نظرت خنده‌دار میاد. همین الان یه تاپیک خوندم که عروس تو ساختمون مادرشوهر بود، بقیه ...

نه عزیز دلم خنده دار چرا خیلی قشنگ گفتی بچه سوسول👌😂بله درست میگین 

نمیدونم راستش شرایط ایشون و شما رو ولی اینو اعتقاد دارم بهش چون به عینه تو شوهرم دیدم مردی که برای پ ...

خودشم گفته که کسی که پدرمادرش رو کنار بزنه یه روزیم همسرشو کنار میزاره ولی خب سخته اونجا زندگی کردن واسه دخملمون🥺

خودشم گفته که کسی که پدرمادرش رو کنار بزنه یه روزیم همسرشو کنار میزاره ولی خب سخته اونجا زندگی کردن ...

یعنی هرکی مستقل زندگی کنه، پدر و مادرشو گذاشته کنار یا بی‌احترامی کرده بهشون؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
یعنی هرکی مستقل زندگی کنه، پدر و مادرشو گذاشته کنار یا بی‌احترامی کرده بهشون؟

مام همینو میگیم که باید مستقل بشی میگه نه این با مستقل شدن فرق داره نمیخوام ازشون دور باشم😶خونشم جداس چنتا خونه باهمم فاصله دارن ولی ما میگیم بره شهر اونجا نمونه فاصله شهرم با روستاشون ۲۰ دقیقه نمیشه

خودشم گفته که کسی که پدرمادرش رو کنار بزنه یه روزیم همسرشو کنار میزاره ولی خب سخته اونجا زندگی کردن ...

شما حق داری بخوای مستقل باشی اگر شرکت اینه بگو بهش اگر پذیرفت که هیچ نتونست دیگه بی خیال هم میشین دیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز