2777
2789

چرا درد داری مگه بی حسی نمیزنه واسه من که درد نداشت اصلا خداروشکر  

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلسه دومش خیلی زودتر تموم میشه

دردش هم خیلییییی کمهههه نگران نباش

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

تو اون خراب شده بی حسی نمیزنن برای شما؟

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را

عصب کشی که درد نداره نکنه عفونت داشته باشه به هر حال اگه دفعه ی قبل عصبش کشته شده باشه دیگه درد نداره که

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
یه عصب کشته  گفت یکیش رو دارو میذارم نگفت عفونت داره

اگه اوندفعه دارو گذاشته بخاطر عفونت بوده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
اگه اوندفعه دارو گذاشته بخاطر عفونت بوده

ببینا 

عوضی چیزی نگفت

بخدا من مردم و زنده شدم 

الان ۶ روز شده به نظرت بازم ممکنه دزد داشته‌ باشم

گاهی دندونم سنگین میشه احساس میکنم

2790
2778
2791
2779
2792