2777
2789
عنوان

تغییر محل زندگی

146 بازدید | 8 پست

خانواده ام تصمیم گرفتن برن بعد از 30 سال برگردن و شهرستان زندگی کنن. حالا تو تهران هم خونه داریم میخوایم یه مدت بریم شهرستان ببینیم میتونیم اونجا زندگی کنیم و اذیت نمیشیم. الان میخوایم خونمون رو اجاره کنیم و بریم 

ازونور من دوست ندارم برم شهرستان برای زندگی با اینکه میدونم موقتیه. چون ما همه فامیلامون شهرستانن تهران تنها هستیم میخوایم بریم. حس میکنم اونجا همش دخالت میکنن و فضولی میکنن و به کارِت کار دارن. چون هروقت میرفتیم مسافرت اونجا همینجوری بوده. 

کسی هست اینجا که محل زندگیش رو عوض کرده و دلش نبوده؟ الان رضایت دارید اذیت نمیشید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره .‌خانواده من . زمونی که مجرد بودم .

برگشتیم شهر محل تولد بین فک و فامیلا .

هیچی فک و فامیلا با فضولی و دخالتهاشون و پز و افاده هاشون روانی ام کردن رسما .

الان رو نمیدم بهشون . ازدواج کردم . محلشون نمیزارم .

به قول معروف دیگه اعصابی برام نمونده بخوام ارتباط بگیرم باهاشون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چند سالته. ممکنه دخالت باشه. بی تفاوت باش. خدا رو چه دیدی شاید کلی بهت خوش گذشت و دوس نداشتی بیایی ت ...

17 سال، مامانمم میگه اما خودم فکر میکنم نمیتونم اونجور که اینجا زندگی کنم شهرستان هم بتونم آروم زندگی کنم

تنها هستیم نزدیک 30 سال تهران زندگی میکردیم به خاطر کار پدرم که پدرم پارسال فوت کردن 

خدا بیامرزه عزیزم

پس حتمآ برگردید .. خیره ان شاءالله 

به اونجا هم عادت میکنی گلم 

کدوم شهرستان ؟

رقابت وقتی زیباست که با رفاقت باشد ...