2777
2789
عنوان

سیسمونی و برای شما کی خریده

137 بازدید | 12 پست

دوستان سلام 

من باردارم و برای سیسمونی به شوهرم گفتم وظیفه خانوادم نیست گفت من انتظاری ندارم هرچیزی لازمه کم و زیاد میگیرم 

حالا به خانوادم که میگم میگن تو آبرو مارو بردی مگه ما ندار هستیم که فردا سرمون منت بمونه در حد توان خودمون برات میخریم از این طرف خجالت میکشم  و عذاب وجدان دارم که خانوادم برام هزینه کنن چون جهیزیه هم دادن کامل حالا میخوام بدونم شما خانوادتون دادن یا همسرتون خرید خجالت من و عذاب وجدانم الکیه یعنی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم وسعشون نمی‌رسه 

خودمون می‌خریم در آینده 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خانوادم میگن تو آبروی مارو بردی با این حرفت الان شوهرت فکر میکنه ما گفتیم و ما نداریم .دو دل موندم چ ...

خانواده من ک به رو خودشونم نیوردن عزیزم با اینکه داشتن و ندادن تازه کادو عروسی ک به شوهرم داده بودنم پس گرفتن

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

خانواده من ک به رو خودشونم نیوردن عزیزم با اینکه داشتن و ندادن تازه کادو عروسی ک به شوهرم داده بودنم ...

انشالله اینقدر خدا به مالتون برکت بده که برای خرید هیچ چیزی به کمک و حمایت هیچ کس نیازی نباشه ممنونم از راهنماییتون .

انشالله اینقدر خدا به مالتون برکت بده که برای خرید هیچ چیزی به کمک و حمایت هیچ کس نیازی نباشه ممنونم ...

مرسی گلم از دعای قشنگت

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__