2777
2789

کلاه شرعی بر سر گذاشتن و چه گویم ک اگر بگویم به لحظات ملکوتی تعلیق میرسمو گرچه،همان یک جمله ام گویای همه چیز است پس خدانگهدار !!!

درسته که توییو یه کیبورد موبایل!!  ولی دلیل نمیشه هرچیز بی اساسیو تایپ کنی که عزیز من !
از نظر دین خودمون نه

چرا بدون تحقیق میگید صیغه هم عده داره این فرقی با زنا نداره 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاج آقا قرائتی بود میگفتن بعضیا میگن ما رشوه نمیدیم هدیه میدیم!

میخوان کارشون رو اینجوری اسمش رو عوض کنن

در صورتی که صغیه خودش شرط و شروطی داره

آیا همه ‌ی لین شرط ها  رو انجام میدن!

💚🌱 

عزیزم کصافت کصافته حالا چ حلالش کنن چ حروم باشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
دیگه اونی که مشگل داره صیغه میکنه ولی یه ساعته مسخره است

مشکل؟

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

با اجازه استارتر گل

‏🍃دعوت دوستان

📲جهت اشتراک گذاری گروه چله سوره واقعه میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید.

📢 *شروع چله:چهارشنبه ۱۱*

*خرداد*

🤲🏻 *به نیت حاجت روایی همه عزیزان به خصوص پیدا شدن مفقودان و مغفرت درگذشتگان ساختمان متروپل و آرامش و صبر بازماندگان عزیز خوزستان*

🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

https://chat.whatsapp.com/G5WVTcObzHlHpitcFGZQXq

مشکل؟

اره خوب بعضیا بیماری دارن نمیتونن ازدواج کنن مثلا بیماران روده تحریک پذیر اکثرا ازدواج نمیکنن چون خیلی بادشکم دارن واکثرا افسرده هستن ودارو ارامبخش میخورن

خهه سرتا پا مشکل.  معذرت میخام ک واضح میگم مثلا امروز صیغه میخونه با یکی میخپابع فردا با کس دیگ ...

عزیز جان، بعد هم خوابی باید عده نگه داره تا ۳ ماه که اگر حامله شد معلوم بشه... نمیشه امروز صیغه یه نفر شد و فردا هم صیغه یکی دیگه... از نظر شرعی که نمیشه!!!

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *