2777
2789

بچها ی سوال

قرص الپرازولام چاق میکنه؟

Miiii سابق..تعلیق شدم😢                                                     نمیبخشمت بخاطر پیام های ذخیره شدم که پاک شد..                     ۹ماه تو آب🌊 بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️…خو تابلوعه بعدش آتیش🔥 دیگه😐👐🏻                   خدایا دستمال🧻 که هیچی…کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخواب درس کیلو چنده؟ منم فردا امتحان دارم هیچی نخوندم😐💔

🤙😂

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
دفاعی و از این مسخره ها ک نگاش میکنیخود به خود خوابت میگیره

به نظرم يك ساعت بخواب 

بعد بلند شو يه نسكافه بخور و با برنامه ريزي قشنگ بشين بخون

كاربر قديمي ام🙃♥️                                                       سنگ باخت تا كاغذ بغلش كنه🙂💔...                            مارا اندوهي كشت كه به هيچكس نگفتيم...                       ولي هنوزم جان مني♥️
به نظرم يك ساعت بخواب  بعد بلند شو يه نسكافه بخور و با برنامه ريزي قشنگ بشين بخون

مرسی 🫂💜

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
خب ساعتت رو کوک کن ۴یا سه و نیم برو بخواب  بعدش که بیدار شدی برو سراغ درست ببینم انلاینی کشتمت

چشم 😂🫂

بچها ی سوال قرص الپرازولام چاق میکنه؟

کسی نمیدووووونههههه

Miiii سابق..تعلیق شدم😢                                                     نمیبخشمت بخاطر پیام های ذخیره شدم که پاک شد..                     ۹ماه تو آب🌊 بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️…خو تابلوعه بعدش آتیش🔥 دیگه😐👐🏻                   خدایا دستمال🧻 که هیچی…کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
2791
2779
2792