2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ی سوال دارم

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
بپرس

از ساعت ۶ بیدارم خیلی خابم میاد خیلی

فردا هم امتحان  دارم

بخابم یا درس بخونم 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
از ساعت ۶ بیدارم خیلی خابم میاد خیلی فردا هم امتحان  دارم بخابم یا درس بخونم

چه امتحاني؟!

كاربر قديمي ام🙃♥️                                                       سنگ باخت تا كاغذ بغلش كنه🙂💔...                            مارا اندوهي كشت كه به هيچكس نگفتيم...                       ولي هنوزم جان مني♥️
ناهار خوردی؟

اره 

چه امتحاني؟!

دفاعی و از این مسخره ها ک نگاش میکنیخود به خود خوابت میگیره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز