2777
2789

دوستان وقتی بچه بیاد محبت بین زن و شوهر کم میشه ب نظرتون؟؟ مادر شدن چ حسی داره . 

ب زودی خودم قراره مادر شم دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم همین حس دارم

من ی اخلاق گنددارم مثلاب یه ادم بیش اندازه وابسته میشم وفقط ب اون وابسته ام الانکه شوهرمه حالامیدونم قطعابچه بیاد ب بچم وابسته میشم☹

به زودی میشم مامان حدیث😍
وای خوشبحالت عزیزم منم هنوز ترجه نکردم عقب افتادم بی بی چک زدم خدا بخاد ب منم بده نمیدونم هستم یا نه

منم ایشالا چند روز دیگه بیبی میزنم ولی علائم بارداری دارم

جواب بیبیت چیشد گلم

ایشالا ک مامان میشی و نینیتو ب زودی بقل میگیری

یعنی هررچی بخوری اول به فکر بچتی در حالی که پدر اینجوری نیست . اره کم میشه ولی باید خودتون از وقت کمیکه براتون میمونه استفاده کنین به هم محبت کنین

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
منم ایشالا چند روز دیگه بیبی میزنم ولی علائم بارداری دارم جواب بیبیت چیشد گلم ایشالا ک مامان میشی ...

تو تاپیک اخرم گذاشتم الان . ایشاالله خدا به هرکی میخاد بده خیلی استرس دارم

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻

ما‌دور شدیم

خیلی جفتمون رو خسته میکنه

شب به جا نرسیده خوابیم

نمیتونم زیاد کنار همسرم بشینم

چون وقت اون میاد مراقب پسرمه من کار میکنم

تا پسرمو بخوابونم شوهرمم خوابش میبره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

اوايلش كه بچه به دنيا بياد چون مادر دوره نقاهت  رو مى گذرونه طرفين اين طور فكرمى كنن كه رابطشون سرد شده و بچه باعثش بود

ولى رفته رفته با نظم گرفتن روال زندگى و سر حال شدن مادر همه چى به لطف خدا خوب ميشه و شيرينى هاى زندگى شروع ميشه 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
مرسی عزیزم. بله بیشتر مسئولیت بچه به عهده مادره

بچه کلا پیش مادر بزرگ میشه پدر یا سرکاره یا بیرونه

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا