2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز موعودمه ولی الان چند روز علائم دارم افت فشار ،سرگیجه زیرشکم درد، تهوع صبح،ترشح کشدار دارم همش ...

خب احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری عزیزم .

من بارداری اولم همینطور ترشحی داشتم ولی ایندفعه کاملا برعکس هیچ خبری از ترشح نیس .

اگه اینطور ک شما میگی فقط موقع تخمکگذاری ترشح داشتین والانم دارین انشاءالله احتمال خیلی زیاد باردار هستین 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خب احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری عزیزم . من بارداری اولم همینطور ترشحی داشتم ولی ایندفعه کاملا برعک ...

ان اشالله عززیزدلم. من موقع تخمک گذاریم که ۲۴ام بود خونریزیم کردم که دکتر گفت تخمک ازاد ششد همرا با خون بود بعد ییکی بهم گفت اگه دوهفته بگذره بی بی بزنی باردار باشی نشون میده اگه نداد نیستی حالا از ۲۴ام تقریبا۱۷ روز میگذره.  نمیدونم چقد صحت داره اینا

ان اشالله عززیزدلم. من موقع تخمک گذاریم که ۲۴ام بود خونریزیم کردم که دکتر گفت تخمک ازاد ششد همرا با ...

توی تمام مقاله های گوگل گفته ۱۴ روز بعد اقدام میشه بی بی چک بزنی ولی خب بستگی ب بدن و بسته شدن نطفه هم هست.شما صبر کن یکی دوروز دیگه بی بی چک بزن ولی اگه منفی بود وپریود نشدی حتما ازمایش بده 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊