2777
2789
عنوان

خردکن

2167 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی خرد کن کوکینگ داره اصلا این خردکن برقیا خوبن یا نه چ قیمتی بگیرم خوبه چ مارکی🌼🍃🌼🍃🌼

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃

من آبمیوه گیریم خردکن داره تابحال استفاده نکردم

سه ماهه خونه خودمم

یه دونه از این دستیا ک نخ داره گرفتم یعنی عصااااای دست منه

حتی رنده هم استفاده نکردم فقط همین خردکن دستیه تو دست منه 😃

من آبمیوه گیریم خردکن داره تابحال استفاده نکردم سه ماهه خونه خودمم یه دونه از این دستیا ک نخ داره ...

کدومان نخ دارا ندیدم گلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرد کن به هیچ دردی نمیخوره، من مولینکس خریدم دو خورده ای قیمتش فقط باهاش پیاز خورد میکنم همین کاش بجاش غذاساز خریده بودم با این قیمت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خرد کن به هیچ دردی نمیخوره، من مولینکس خریدم دو خورده ای قیمتش فقط باهاش پیاز خورد میکنم همین کاش بج ...

جدی میخوام از دیجی کالا بگیرم فقد دم دستی باشه حدود 300هست نمیدونم خوبه یانه☹️

دستی؟راضی ای؟؟ کند نمیشه؟؟ درشت خورد نمیکنه؟

وای نه اصلا

من سالاد باهاش درست میکنم

من سینه مرغ باهاش له کردم واس کباب

سیب زمینی پیاز باهاش خرد کردم واس کباب

نخود سبز خام خرد کردم واس کوکو

واقعا عصای دست منه

البته یه جنس جوندار و خوبشو بگیر مامانم گرفته خوب نیس الکی دیده میشه

اصلا هم کند نشده طفلی

جدی میخوام از دیجی کالا بگیرم فقد دم دستی باشه حدود 300هست نمیدونم خوبه یانه☹️

من والا مارک فیک نداشتم بدونم چطوره ولی اگه از خرد کن توقعی بیشتر از خرد کردن پیازو سیبزمینی و اینا داری بگم که برات انجام نمیده. یعنی اگه حوصله رنده دستی نداری بخر 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز