2777
2789
عنوان

پاتولوژی چیه

12931 بازدید | 24 پست

چرا باید یه نمونه رو بفرستن پاتولوژی ایا به چیزی مشکوک میشن یا مطمین میشن یه چیز خطرناکه میفرستن بیشتر بررسی بشه خدایدنکرده اگا کسی مریضی بدداشته باشه تواندوسکوپی میفهمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا اینو نگو مگا سرطان خوش خیم معده هم هست اخه

از معده‌اش نمونه برداشتن؟ببین اللن هر چیزی رو میفرستن پاتولوژی تا ببینن مشکل هست یا نه، حتی پولیپ ها که ۹۰درصد خوش خیم هستن رو میفرستن تا مطمئن شوند نگران نباش انشالا خبر خوش میشنوی، معده اش چه مشکلی داشت؟

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
توروخدا اینو نگو مگا سرطان خوش خیم معده هم هست اخه

چند نفر رو میشناسم که دچار تومور شده بودن نمونه رو فرستادن پاتولوژی

از معده‌اش نمونه برداشتن؟ببین اللن هر چیزی رو میفرستن پاتولوژی تا ببینن مشکل هست یا نه، حتی پولیپ ها ...

دارم میمیرم دوماهه سرگیجه داشت اواخر معدش درد میکرد ازوقتی بردنش اندوسکوپی حدود یه هفته ست استفراغ وحالت تهوع داره ازجاش نمیتونه بلند بشه صداش عوض شده وبه سختی حرف میزنه مادرمه همه زندگیمه

دارم میمیرم دوماهه سرگیجه داشت اواخر معدش درد میکرد ازوقتی بردنش اندوسکوپی حدود یه هفته ست استفراغ و ...

یعنی سرگیجه از معده بوده؟ از کجا نمونه برداشتن؟ اگه سرگیجه داره بازد مشکل از سرش باشه نه معده